Οι Vegas μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Εγώ Το Διάλεξα» με τη μουσική υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη και ήδη βγήκε στον αέρα και το video clip-ντοκιμαντέρ που το συνοδεύει, με τη Μελίνα, τον Zeraw και τον Dj Airth πιο αληθινούς και γήινους από ποτέ, πρωταγωνιστές σε καταστάσεις και επεισόδια που είτε είναι είτε θα μπορούσαν να είναι πέρα για πέρα… η ζωή τους.

vegas_vc_2015_10_001

Στο ασπρόμαυρο video clip, μια ιδέα του Μιχάλη Παπανικολάου που σκηνοθέτησε σε στυλ «backstage documentary» ο καλός φίλος του γκρουπ Sherif Francis (η μόνη κάμερα στην οποία θα έδιναν τέτοιας έκτασης πρόσβαση στις προσωπικές τους στιγμές), καταγράφονται χωρίς ωραιοποίηση δυνατά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, άλλοτε χαρούμενα κι άλλοτε όχι, που συγκινούν με την αλήθεια τους. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι αληθινοί VEGAS πίσω από τα φώτα των sold-out συναυλιών τους!

vegas_vc_2015_10_002

Μετά το καλοκαιρινό dance hit «Απόψε», το συγκρότημα υποδέχεται το φθινόπωρο με το single «Εγώ Το Διάλεξα», μια δυναμική μπαλάντα που με τη μοναδική φωνή της Μελίνας και τις urban ρίμες του Zeraw ταιριάζει γάντι στο mood της εποχής & στη γλυκιά μελαγχολία της οριστικής επιστροφής στην πόλη.

vegas_vc_2015_10_003

Το τραγούδι «Εγώ Το Διάλεξα» είναι η πρώτη συνεργασία των VEGAS με τον Γιώργο Σαμπάνη. Οι στίχοι είναι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και του Zeraw.

Με το «Εγώ Το Διάλεξα» οι VEGAS σηκώνουν την αυλαία για τα αποκαλυπτήρια σε λίγες μέρες του νέου τους album…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here