«Σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες έκριναν σκόπιμο να μεταναστεύσουν από το 2008 έως και σήμερα. Το νέο τραγούδι των Vegas είναι αφιερωμένο σε εκείνους».

«Μη Με Ξεχνάς» τιτλοφορείται η νέα κυκλοφορία των Vegas, σε στίχους των Σοφία Παπαβασιλείου & Zeraw, καθώς και σε μουσική του DJ Airth. Πρόκειται για ένα ερωτικό και παράλληλα βιωματικό τραγούδι, εμπνευσμένο από τους Έλληνες μετανάστες στον Καναδά –και όχι μόνο–, τους οποίους συνάντησε το συγκρότημα στην περιοδεία του τον περασμένο Μάϊο, μίλησε μαζί τους και κατέγραψε τις προσωπικές τους ιστορίες. Ένα τραγούδι για όλους εκείνους τους έρωτες, τις φιλίες και τις οικογένειες που διαλύθηκαν λόγω μετανάστευσης στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Το συγκινητικό video clip, σε σκηνοθεσία του DJ Airth, γυρίστηκε στο Τοροντο και στην Αθήνα, αποτυπώνοντας τους αληθινούς οικονομικούς μετανάστες της νέας γενιάς των Ελλήνων.

Τέλος, το «Μη Με Ξεχνάς» είναι υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο τον ποιοτικό όσο και τον ανθρωπιστικό του χαρακτήρα.

Οι Vegas, το συγκρότημα με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, προσθέτουν άλλη μία στο ενεργητικό τους.

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here