Την δεύτερη ημέρα του Σεπτέμβρη, χίλιες και μία φωτιές θα ανάψουν στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα ραντεβού με τον Βέβηλο τόσο φανερό και παράλληλα τόσο καλά κρυμμένο από τους έξω.

Ο ανατρεπτικός ράπερ ανεβαίνει στην σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για μια εκρηκτική συναυλία που θα φέρει κάθε θεατή αντιμέτωπο με τους πιο σκοτεινούς φόβους του. Στο πλευρό του ο βαβυλώνιος Παράφρων και στα decks ο MCD.

Ο Βέβηλος μας προσκαλεί στο Καθαρτήριο, να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας, να μετουσιώσουμε τους φόβους μας, να καθαρίσουμε την ψυχή μας, πριν αναγεννηθούμε στο φως και στην ελευθερία.

Μέσα από τις φλόγες, θα απελευθερωθούν σφοδρές οι δυνάμεις της κάθαρσης, οδηγώντας τους μυημένους να εισχωρήσουν σε μια άλλη διάσταση, όπου το σκοτάδι θα γίνει Φως και η κάθαρση πλημμύρα.

Λίγα λόγια για τον Βέβηλο:
Βέβηλος – Δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να μας συστήνεται μέσα από τον λόγο του υποστηρίζοντας με αυτόν και την ζωή του. Αναζητώντας συνεχώς την κάθαρση, επιστρέφει στην σκηνή για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με τα singles «Καθρέφτης» και «Αχέροντας», από τον επερχόμενο δίσκο του, πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος, οι εκρηκτικές συναυλίες του, η διακριτική αλλά δυναμική παρουσία του και η στιβαρή ερμηνεία του, είναι αυτά που κατέκτησαν μέσα στα χρόνια την εμπιστοσύνη των ακροατών του.

 

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023
Doors Open: 19:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εισιτήρια:
10€ – Προπώληση
12€ – Ταμείο Εισόδου

Online διάθεση εισιτηρίων: More.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here