Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο Βίλον (κατά κόσμον Αντρέας Γιαννουλάκης) προσκαλεί το κοινό του, τους φίλους του, αλλά και τους αθεράπευτα ρομαντικούς να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν κάτω από το “Ανέσπερο Φως”.

Με οδηγό την αγάπη, την συντροφικότητα, τον έρωτα και την φιλία, και εμπνεόμενος από τις ομορφιές της πλάσης, ο καλλιτέχνης θα μοιραστεί τα όνειρα και τις ελπίδες του, αναζητώντας τον τρόπο να πορευτεί αισιόδοξα παρά τις σκοτεινές περιστάσεις που σκιάζουν την καθημερινότητα. Κι ίσως η δύναμη που μπορεί να αντλήσει κανείς απ’ την ψυχή του, τελικά, να είναι αυτό το φως που δεν δύει, που δεν σβήνει, που διατηρεί την αίγλη του. Το ανέσπερο φως που φωλιάζει μέσα σε κάθε άνθρωπο.

Στη σκηνή μαζί του θα βρίσκεται πίσω από τα decks ο DJ WHEEL-M, ενώ το μικρόφωνο θα μοιραστεί με τους Θοδωρή Καρέλλα, JK One, Ζωγράφο, Andri J, KinGorilla8 και Soul Prophet. Τέλος, δίπλα του θα βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της μουσικής του οικογένειας: Γνώριμοι Άσσοι.

Τα πρώτα περιορισμένα εισιτήρια (early birds) θα διατεθούν στην τιμή των 6€, ενώ για την υπόλοιπη διάρκεια της προπώλησης θα κοστίζουν 8€. Τέλος, την ημέρα της συναυλίας το αντίτιμο του εισιτηρίου θα διαμορφωθεί στα 10€.

Λίγα λόγια για τον Βίλον
Στα εφηβικά μάτια ενός παιδιού, ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι μπορεί να μοιάζει με βίλα, όταν οι, χαραγμένες στην μνήμη πια, στιγμές είναι συντροφικές και η αίσθηση του χώρου αποπνέει θαλπωρή. Ωριμάζοντας σε έναν χώρο αχρωμάτιστο και παραμελημένο, ο Βίλον διαμόρφωσε έναν ολοκληρωμένο και συνειδητοποιημένο χαρακτήρα που έμαθε να εκτιμά και να χαίρεται κάθε πλευρά της ζωής και ομορφιά της φύσης. Πλέον, μέσα από τους περιγραφικούς του στίχους και τα hip hop beats που σχεδόν πάντα συνοδεύουν οι μελωδίες φυσικών οργάνων, μοιράζεται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις αναζητήσεις του.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Ίλιον Plus
Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Τιμές εισιτηρίων: Early Birds 6€ (Sold out)
Προπώληση 8€
Ταμείο 10€

Online Προπώληση εισιτηρίων: Cometogether

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here