VINYL ATTACKGENERATIONS PARTY: 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι! Σας μεταφέρουμε στα αξεπέραστα party των ‘60s, ‘70s, ‘80s, ‘90s, με ελληνική και ξένη μουσική. Για 4 Παρασκευές (1, 8, 15, 22 Απριλίου) στον Βοτανικό.

Guests Stars

1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ… ΘΑ  ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: THE CHARMS… ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ και ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ κύριος ΤΕΡΗΣ  ΧΡΥΣΟΣ

15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΗΡΩ… ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ROBERT WILLIAMS & ΛΑΚΗΣ ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ… ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

DJ & Σκηνοθεσία,σε όλα μας τα party, o πολυτάλαντος, ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΥΡΙΟΧΟΣ

Ειδική εμφάνιση στα party μας, ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΟΣ και το συγκρότημα GAZOZA.

giokarinis_2014_11

Το VINYL ATTACK – GENERATION’S PARTY, είναι το πιο Interactive Party που ζήσατε ποτέ… DJs, Guest Stars,Τραγουδιστές, Χορευτές, Animators, Happening

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ θα μεταμορφωθεί για να σας υποδεχτεί με μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα για χορό, παρέα με DJ, Guest Stars που θα εναλλάσσονται κάθε Παρασκευή, πολλές & διαφορετικές εκπλήξεις, VIP’s, διαφορετικά live show & Happening σε κάθε μας πάρτι και την δυναμική και εκρηκτική  συμμετοχή 20 νέων τραγουδιστών και χορευτών, επί σκηνής και όχι μόνο, που θα σας παρασύρουν στο πιο τρελό, απόλυτο, κολλητικό πάρτι που έχετε ζήσει… Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να έρθετε με την παρέα σας, και την καλύτερη διάθεσή σας, για ασταμάτητο χορό και ξενύχτι.

Ο Άγγελος Πυριόχος, θα αναλάβει να εκτινάξει το κέφι στα ύψη βάζοντας φωτιά στα βινύλια, σε ένα DJ set με τις μεγαλύτερες  ξένες και ελληνικές επιτυχίες τις κάθε εποχής, οι Abba, o Michael Jackson, η Madonna, o Elvis Presley, οι Bee Gees, οι Queen, θα συνυπάρχουν μαγικά με την Άννα Βίσση, τον Πασχάλη, την Αλέξια, τον Δάντη, τον Σάκη Ρουβά… Ένα μαγικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, αναβιώνοντας μελωδίες και ρυθμούς που χαράχτηκαν στις ράγες του βινυλίου για πάντα, όλες οι ανεξίτηλες αναμνήσεις στο χρόνο ξαναζωντανεύουν σε μια επετειακή βραδιά!

Ένα μουσικό νοσταλγικό ταξίδι σε εποχές που ζήσαμε ή θα θέλαμε να έχουμε ζήσει, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις τεσσάρων δεκαετιών μιας αξέχαστης γενιάς. Δεν θα λείψει και ένας μεγάλος διαγωνισμός χορού, τον οποίο θα μας παρουσιάσει ο μοναδικός Άγγελος  Πυριόχος. Οι νικητές θα αναδεικνύονται με δική σας ψηφοφορία και θα υπάρχει δώρο έκπληξη από την παραγωγή!

Ελάτε να ζήσετε ένα πάρτι έξω από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα, γεμάτο χαρά, χορό και ενέργεια, στο οποίο ο ρυθμός, τα φώτα, η πανδαισία μελωδιών και χρωμάτων, θα σας απογειώσουν, όπως στις αυθεντικές DISCOTHEQUE που τόσο αγαπήσαμε!

Αυτό το πάρτι μπλέκει με μοναδικό τρόπο τη νέα γενιά τραγουδιστών και χορευτών με τους αντίστοιχους Stars του τότε και του σήμερα και το αποτέλεσμά… είναι απλά μαγικό!

charms_2015_11_001
The Charms

Διεύθυνση παραγωγής, concept και καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Κοσμίδης
Καλλιτεχνική Υποστήριξη & 3D visual and Avatar fx: Νίκος Βεντουράτος (www.mt.world)
Σκηνοθεσία: Άγγελος Πυριόχος
Ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Σπανακάκης & Efi B. – Planet Rec Recording Studio
Χορογραφίες & Κινησιολογία: Πάολα Κοτάκη & Εύα Σταμάτη
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Σταυρινάκη
Μακετίστας: Ηλίας Καφαντάρης
Υποστήριξη τεχνολογίας: Νίκος Φώτης
Παραγωγή: CHRONOS ART PRODUCTIONS (chronosart.gr) – Votanikos Plus

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS
Ιερά οδός 76 & Σπύρου Πάτση (Είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3412622
Πληροφορίες: Τηλ: 211 2211357, vinylattack.gr

Ώρα: 22:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 10  ευρώ
Ταμείο: 13 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Public, Seven Spots, Ιανός, Mediamarkt & Reload Stores

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here