Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, στις 7:00μ.μ., ξεκινούν στο θέατρο STUDIO Κυψέλης – Αίθουσα «Βίλμα Κύρου» (Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη –τηλ. 210-88.19.571), για τρίτη σαιζόν, οι παραστάσεις του έργου «Βρώμικα κόλπα», του David Foley, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού.

Οι “Θεατρίνων Θεατές”, παράλληλα με το “Leonardo’s Ring” και το «Καβάφης Επέστρεφε», γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια επαναλαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, το ψυχολογικό θρίλερ «Βρώμικα κόλπα» (“Α nasty trick”).

Πρόκειται, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτικών, για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, μαζί με την “Παγίδα θανάτου” και το “Σλουθ”.

Μια ιδιόμορφη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και έναν νεότερό της γοητευτικό άντρα γίνεται αφορμή για μια παράσταση γεμάτη σασπένς που, κυριολεκτικά, κόβει την ανάσα. Έρωτας, χρήμα, εφιάλτες από το παρελθόν και ένα μυστηριώδες σμαράγδι υφαίνουν την περίπλοκη όσο κι εντυπωσιακή αυτή η ιστορία. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται στον «εγκλωβισμό» των ηρώων σε ένα κλειστό δωμάτιο, ενώ το κοινό παρακολουθεί πίσω από έναν «τοίχο».

vromika_kolpa_aliferi_2014_12

Συντελεστές
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Ρίτσου
Σκηνοθεσία-φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Σκηνικά-Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Σύμβουλος παράστασης-στίχοι τραγουδιών: Μαριάννα Τόλη
Μουσική: Γιάννης Φίλιας
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Αλμαλής

Ηθοποιοί
Μαρία Αλιφέρη, Χρήστος Λιακόπουλος, Απόστολος Κρίτσας

Στο πιάνο και στο τραγούδι ζωντανά επί σκηνής ο Σωτήρης Αντωνίου

Θέατρο Studio Κυψέλης
Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη
Κρατήσεις: τηλ. ταμείου 210 8819571 

Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 21:10

Διάρκεια: 85΄ χωρίς διάλειμμα

Εισιτήρια: 12 ευρώ, 10 ευρώ φοιτητές / άνεργοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here