Ο Βύρων Τσουράπης, ο τραγουδοποιός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Μουσικό κουτί», ως μέλος της μπάντας του κουτιού, αλλά και από τις ζωντανές εμφανίσεις του στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύει και φέτος έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από τον δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες» και έρχεται για δύο μοναδικές παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Club.

Η παράσταση που παρουσιάζει ο Βύρων Τσουράπης περιέχει, εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και επιλογές ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών διασκευασμένα από τον ίδιο και την εκρηκτική του μπάντα με τρόπο μοναδικό.

Στις παραστάσεις αυτές δεν θα είναι μόνος. Θα έχει την μεγάλη χαρά να μοιραστεί τη σκηνή με δύο μοναδικούς καλλιτέχνες που θα χαρίσουν ιδιαίτερη χροιά και θα κάνουν ξεχωριστή την κάθε βραδιά.

Στις 21 Οκτωβρίου θα είναι καλεσμένοι οι εκρηκτικοί Μπλε (Τζώρτζια Κεφαλά και Γιώργος Παπαποστόλου) και στις 28 Οκτωβρίου ο επιβλητικός Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης.

Η μπάντα αποτελείται από τον Βύρωνα Τσουράπη στη φωνή, το μπάσο και την κιθάρα, τον Θανάση Τσακιράκη στα τύμπανα και τη φωνή, την Κατερίνα Λιάκη στα πλήκτρα και τον Γιώργο Τσουράπη στις κιθάρες.

Σάββατο 21/10
Special guests ΜΠΛΕ

Σάββατο 28/10
Special guest ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΖΕΡΒΑΚΗΣ

Ώρα Έναρξης: 22.30

Σταυρός του Νότου Club
τηλ. 210 9226975.

Γενική Είσοδος: 13€

Προπώληση εισιτηρίων: More.com

* Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here