21/1/2014
www.musiccorner.gr

Το δεύτερό τους τραγούδι, “On the Road” από τη νέα τους ομότιτλη δισκογραφική δουλειά, μας παρουσιάζουν οι Wild Souls. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο ροκ κομμάτι, στο οποίο οι Wild Souls συνεργάστηκαν με τον Doug Aldrich, τον κιθαρίστα των θρυλικών Whitesnake!

Το καλοκαίρι του 2012, οι Wild Souls έλαβαν μια κλήση που επιβεβαίωνε ότι θα εμφανιστούν ως support act,
στο επερχόμενο live των Steam Roller, το συγκρότημα που ίδρυσε ο κιθαρίστας των Whitesnake, Doug Aldrich.
Η συναυλία, που έλαβε χώρα στην πόλη της Καβάλας στις 7 Οκτωβρίου 2012, οδήγησε σε μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ του Doug Aldrich και των Wild Souls!

Μια συνεργασία, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη ροκ σκηνή!
Τους στίχους του “On the Road” έχει γράψει ο Γεώργιος Nικολάου, τη μουσική ο Κωνσταντίνος Τσιλιγγίρης και
ο Doug Aldrich, συνέθεσε και ηχογράφησε το σόλο της κιθάρας!

wild_souls_2014_01_01

Keep Rocking !!!

Οι Wild Souls είναι ένα Hard Rock συγκρότημα αποτελούμενο από το Γιώργο Νικολάου (Φωνή), τον Κώστα Τσιλιγγίρη (Κιθάρα), το Νίκο Τσιλιγκούδη (Drums), το Δημήτρη Μαζαράκη (Keyboards) και τον Τάσο Καραπαπάζογλου (Bass).

Ποιοι είναι οι Wild Souls;

Το συγκρότημα Wild Souls, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010, από τον κιθαρίστα Κωστή Τσιλιγγίρη. Λόγω της δυσκολίας εύρεσης μελών που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το Hard Rock στυλ της δεκαετίας του ’80, η σύνθεση της μπάντας άλλαζε διαρκώς και δεν ήταν παρά μέχρι τον Αύγουστο του 2011, όπου παρουσιάστηκε το βασικό line-up.
Στο πρόσωπο του Γιώργου Νικολάου, το συγκρότημα βρήκε τον τραγουδιστή του και με την προσθήκη του Δημήτρη Μαζαράκη (πλήκτρα), οι τρεις τους άρχισαν να συνθέτουν το πρώτο τους κομμάτι. Το βασικό line-up, ολοκληρώθηκε από τον Τάσο Καραπαπάζογλου (μπάσο) και τον Νίκο Τσιλιγκούδη (τύμπανα).

Το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο “Brokenheart” κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2011, και άφησε μια πολύ καλή εντύπωση στην τοπική μουσική σκηνή. Βλέποντας την επιτυχία του τραγουδιού τους, οι Wild Souls ξεκίνησαν τις πρόβες για την πρώτη ζωντανή εμφάνισή τους η οποία έλαβε χώρα στα τέλη του 2011, ενώ παράλληλα ηχογραφούσαν για την ολοκλήρωση του πρώτου τους άλμπουμ. Πολλές συναυλίες ακολούθησαν την πρώτη και το συγκρότημα έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις.

Το album «On the Road» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here