Αυξάνεται -δυστυχώς- συνέχεια ο αριθμός των νεκρών, από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι νεκροί είναι πλέον 81 σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ, αλλά ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί καθώς υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί αγνοούμενοι. Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχει λίστα για περισσότερους από 100 αγνοούμενους, αλλά επειδή δεν έχει γίνει ακόμη αναγνώριση όλων των θυμάτων, ίσως κάποιοι αγνοούμενοι να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά.

Γενικώς οι αριθμοί είναι ακόμα συγκεχυμένοι και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια, πριν γίνει ακριβής αναγνώριση όλων των θυμάτων (σε πολλά απανθρακωμένα θύματα, μπορεί να γίνει αναγνώριση μόνο μέσω dna ή ίσως κάποιων προσωπικών αντικειμένων που άντεξαν στη φωτιά).

fwties_2018_07_011

Όλοι οι αγνοούμενοι συγκεντρώνονται σ’ αυτή την Online βάση δεδομένων – https://missingpeople.audax.gr/ η οποία δημιουργήθηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία, για να βοηθήσει στις έρευνες.

Στα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 81 νοσηλευόμενοι (10 παιδιά), οι 9 εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Στο μεταξύ στην περιοχή έχουν αυξηθεί οι περιπολίες της Αστυνομίας, καθώς διαπιστώθηκε προσπάθεια κάποιων να μπουν σε σπίτια για να διαπράξουν κλοπές. Ήδη συνελήφθησαν 4 άτομα που είχαν διαρρήξει σπίτια στη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here