Ο γνωστός instagrammer @Fanellas σκηνοθετεί το νέο videoclip της Ζαχαρούλας Κληματσάκη με μόνο του εργαλείο το iPhone του

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη με τη μυσταγωγική χροιά της απογειώνει το κομμάτι «Όμορφοι σαν έγκλημα» και έρχεται να μας παρασύρει σ΄ ένα μελαγχολικό ρυθμό περιγράφοντας ένα ερωτικό έγκλημα! Το τραγούδι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι του Νικόλα Φραγκιουδάκη, η μουσική του Σπύρου Πρατίλα και η ενορχήστρωση του Θάνου Παπαδέλλη. Το νέο κομμάτι της Ζαχαρούλας Κληματσάκη κυκλοφορεί τώρα με το μοναδικό Music Video σε σκηνοθεσία του Instagrammer @Fanellas.

klimatsaki_fanellas

Ο γνωστός σε όλους μας Instagrammer @Fanellas έχει αναλάβει τα γυρίσματα του video clip με μοναδικό εργαλείο το Iphone του. Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Φάνης Παυλόπουλος έχει ένα δικό του ξεχωριστό στυλ στο τρόπο που παρατηρεί το κόσμο για αυτό και κάθε δουλειά που παρουσιάζει είναι τόσο εντυπωσιακή και ξεχωριστή. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του Instagram καθώς μέχρι και σήμερα αριθμεί πάνω από 170.000 followers. Τέλος, το βερολινέζικο iGNANT τον έχει περιελάβει στα INSTA FAV του blog του, ενώ αρκετοί τον χαρακτηρίζουν «θρύλο» του Instagram.

Για το video clip, επέλεξε μερικά από τα αγαπημένα του σημεία στην Αθήνα που δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμα σε αρκετούς από εμάς και τα οποία μερικά από αυτά πρωταγωνιστούν και στο feed του στο Instagram. Ακολουθώντας την ίδια γραμμή αισθητικής και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την κάμερα του Iphone, πάτησε το Rec και άφησε τα σώματα και τα τοπία να αφηγηθούν τις ιστορίες τους, με οδηγό το τραγούδι.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here