Απρίλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : MBI

Ο Ζαφείρης Μελάς είναι από τους λίγους τραγουδιστές που πληρούν πραγματικά τον όρο «λαϊκός τραγουδιστής». Από μικρός ανέβηκε στα  δημοτικά και λαϊκά πάλκα και με τα χρόνια ξεχώρισε για το σπάνιο ηχόχρωμά του, την τραγουδιστική του δεινότητα και την αλήθεια της έκφρασής του.

Ακολούθησε την σχολή του καλού λαϊκού τραγουδιού και περπάτησε πάνω στα χνάρια των μεγάλων δασκάλων, του Στέλιου Καζαντζίδη και του Μανώλη Αγγελόπουλου. Σε όλη του την πορεία δεν απαρνήθηκε ποτέ την ταπεινή του καταγωγή και παρέμεινε κοντά τους απλούς ανθρώπους που τον αγάπησαν και που είναι πάντα γι’ αυτόν πηγή χαράς, ενέργειας και αναζωογόνησης.

Ο νέος δίσκος του Ζαφείρη Μελά έχει τίτλο «Ο τρελός μου χαρακτήρας» και κυκλοφορεί από την MBI. Σε αυτόν ο Ζαφείρης τραγουδάει με το ιδιαίτερό του πάθος, ερωτικές λαϊκές μπαλάντες, στιβαρά ζεϊμπέκικα, παιχνιδιάρικα συρτά και ξεσηκωτικά τσιφτετέλια.

Ένας δίσκος γεμάτος εκπλήξεις: το ντουέτο του Μελά με τον Νίκο Ζωιδάκη, η αναπάντεχη συμμετοχή του ράπερ Docta και η μελωδική σύμπραξη της Εβίτας Σερέτη.

Τα τραγούδια υπογράφουν μουσικά οι: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Στεργίου, Harry K, Αντώνης Γούναρης, Βαλάντης, Παναγιώτης Μπρακούλιας, Ανδρέας Μέξας, Στέφανος Βογιατζής, Ιορδάνης Καλλίστογλου και στιχουργικά οι: Ηλίας Φιλίππου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Νίκος Βαξεβανέλης, Θανάσης Γκαραβέλας, Δημήτρης Τσάφας, Ρένα Βασιλείου, Μάκης Καλτσίδης, Νίκος Δούλος.

Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Άγγελος Σφακιανάκης και την ενορχήστρωση ο Αντώνης Γούναρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here