Οι Zante Dilemma πραγματοποιούν μια όμορφη αναδρομή στο παρελθόν τους, συλλέγουν την πιο χαρακτηριστική τους σύνθεση το “Χριστίνα” και μας την παρουσιάζουν σε νέα εκδοχή με σύγχρονη ενορχήστρωση, που όμως κρατάει όλα αυτά τα συναισθήματα που μας έκαναν να την αγαπήσουμε τόσο πολύ!

Η επιστροφή της “Χριστίνας”, 17 χρόνια μετά …ακολουθεί την μελωδική παραμυθένια αύρα της προγενέστερης ενορχήστρωσης με το ίδιο ταξιδιάρικο και ρομαντικό μοτίβο. Σε όλα τα παραπάνω στοιχεία έρχονται να προστεθούν γήινα ηχοχρώματα της latin κιθάρας και του σαξόφωνου, ενώ η χαρακτηριστική αισθαντική χροιά του Κώστα Εφέπουλου, που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο, καταφέρνει για ακόμα μια φορά να κρατήσει την ζεστασιά της και να μεταφέρει όλα τα μηνύματα που το τραγούδι έχει να μας διηγηθεί.

Το νέο “Χριστίνα” συνοδεύεται από μουσικό βίντεο που πραγματεύεται με έναν ονειρικό και σουρεαλιστικό τρόπο το ταξίδι μας προς την αγάπη! Σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της χρόνιας απομόνωσης, οι Zante Dilemma μας υπενθυμίζουν ότι η αληθινή αγάπη και ο έρωτας πάντα μπορούν να νικήσουν στεγανά και αποστάσεις!

Δεν είσαι εδώ, δεν είσαι εκεί
Είσαι παντού, μα έχεις χαθεί
Με ποιόν θεό τα έχεις βρει
Σε ποια αγκαλιά έχεις κρυφτεί

Σε μια διαδρομή Κοζάνη – Αθήνα
Ψάχνω και ρωτώ για μια Χριστίνα
Έχει τα μαλλιά της μεταξένια
Κι έχει ομορφιά παραμυθένια
Παραμυθένια…

Σε ποιο όνειρο, σε ποια κραυγή
Σε ποιο φτερό, έχεις πληγή
Στη δύση, στην ανατολή
Θεσσαλονίκη την αυγή

Σε μια διαδρομή Κοζάνη – Αθήνα
Ψάχνω και ρωτώ για μια Χριστίνα
Έχει τα μαλλιά της μεταξένια
Κι έχει ομορφιά παραμυθένια
Παραμυθένια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here