Για ακόμα μια χρονιά η παρέα που γέμισε τον Σταυρό του Νότου επιστρέφει στη σκηνή του έχοντας ετοιμάσει μια ιδιαίτερη πρόταση. Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Παντελής Κυραμαργιός και ο Αργύρης Λούλατζης αφού ταξίδεψαν όλο το καλοκαίρι σε πόλεις και χωριά, έρχονται ξανά στην Αθήνα και θα μας περιμένουν όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου στο Club του Σταυρού του Νότου για να απογειώσουν τις βραδιές μας με την ενέργεια και τη μοναδική χημεία τους.

Με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αγαπημένα παραδοσιακά και λαϊκά και έντονη δόση ηλεκτρισμού είναι έτοιμοι να προσφέρουν μια διαφορετική πρόταση στο κοινό της Αθήνας και να μας κάνουν παρέα όπως εκείνοι ξέρουν. Με τραγούδια που συγκινούν, με ερμηνείες που καθηλώνουν, με ένταση και παλμό που μεταδίδεται από τον έναν στον άλλο πάνω στη σκηνή αλλά και σε κάθε θεατή που βρίσκεται στον χώρο.

Την κρητική λύρα αγκαλιάζει η ηλεκτρική κιθάρα δίνοντας πάσα στο λαούτο και το μπαγλαμαδάκι σε μια γεμάτη μπάντα που συμπληρώνεται από τύμπανα, πιάνο, ηλεκτρικό μπάσο και ακουστικές κιθάρες.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Μιχάλης Παχάκης, λαούτο – τζουράς
Γιάννης Γρυπαίος, μπάσο
Γιώργος Μιγδάνης, ηλεκτρική κιθάρα
Παντελής Τάκης, τύμπανα

Σάββατα 2, 9, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 22.30

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 37, Αθήνα
210 9226975

Γενική Είσοδος: 12€

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here