Δυο ξεχωριστές γυναίκες, η Ζωή Τηγανούρια μελοποιώντας με μαεστρία υπέροχους στίχους και η Νάγια Αγοραστού ερμηνεύοντάς τους με την αισθαντική φωνή της, εξυμνούν με ιδιαίτερο τρόπο την «Αγάπη», έτσι όπως την έχει περιγράψει ο Κωνσταντίνος Ρωμανίδης και ταυτόχρονα τον ρομαντισμό και τις μοναχικές στιγμές, που κάθε άνθρωπος έχει ζήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Απολαύστε την  απόλυτη καλοκαιρινή μπαλάντα,  «Η νύχτα μου γέρνει».

Ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια
Πιάνο: Μάνος Κιτσικόπουλος
Βιολί: Sergio Nastasa
Βιόλα: Laurentiu Matasaru
Τσέλο: Μιρέλα Ρούτση
Ενορχήστρωση: Ζωή Τηγανούρια / Στέλιος Γενεράλης / Χάρης Πεγιάζης
Recording / Mixing / Mastering at Artracks Recording Studios by George Priniotakis

Σημείωμα από τη Συνθέτιδα:
..Με τον κο Κωνσταντίνο Ρωμανίδη έχουμε μια οικογενειακή φιλία που μετράει πολλά χρόνια. Λόγω αυτής αποφάσισε να μου εμπιστευτεί κάποιους από τους υπέροχους στίχους του. Κάπως έτσι προέκυψαν τα δυο προηγούμενα τραγούδια που δημιουργήσαμε μαζί, το «Κόρη Γλυκιά» που ερμηνεύει ο Αρετή Κετιμέ, ένα τραγούδι για το οποίο τρέφω βαθιά συναισθήματα λόγω του ότι την χρονιά που κυκλοφόρησε γεννήθηκε η κόρη μου, και το επίσης λατρεμένο μου «Δε ξέρω γιατί». Πιστεύω ότι γράφει ερωτικούς στίχους με ποιητική στόφα, βάλσαμο για τη ψυχή, που αγγίζουν και τους πιο εσωστρεφείς χαρακτήρες.

Η Νάγια Αγοραστού είναι για μένα μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ερμηνεύτριας. Ενώ διαθέτει υπέροχη φωνή με «δική της» χαρακτηριστική χροιά και ωραία «γυρίσματα», δυστυχώς -για τον χώρο της μουσικής- την κέρδισε ο χώρος της δικαιοσύνης! Το τραγούδι το ερμήνευσε και το ολοκληρώσαμε -μαζί με τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ- λίγο καιρό πριν περάσει στην σχολή δικαστικών λειτουργών. Είμαι πεπεισμένη ότι θα αφήσει τα χνάρια της και στο δικό μας καλλιτεχνικό χώρο με την υπέροχη ερμηνεία της στο «Η νύχτα μου γέρνει»..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here