Η Ζωή Παπαδοπούλου στήνει μία γιορτή για τον φετινό Χειμώνα!

Ένα πρόγραμμα αξιώσεων γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη, με τα τραγούδια της σπουδαίας Χαρούλας Αλεξίου. Τραγούδια που έχουμε συνδέσει με την ζωή μας, τις χαρές, τους αποχωρισμούς, τις νύχτες με Πανσέληνο.

Επίσης θα ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων ερμηνευτών και δημιουργών με τους οποίους είχε την τύχη να συναντηθεί επί σκηνής αλλά και δισκογραφικά, όπως, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και πολλοί άλλοι.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, μια τραγουδίστρια με άποψη για το τραγούδι, αλλά και την ίδια τη ζωή, έχει βρει εδώ και πολλά χρόνια τη θέση της και μια σταθερή πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες και οι ουσιαστικές καλλιτεχνικές της επιλογές δίνουν το στίγμα της Ζωής Παπαδοπούλου: Η Χαρούλα Αλεξίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Κατσαρός, είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες – δημιουργούς, που εμπιστεύτηκαν τη φωνή και το ταλέντο της και υποστήριξαν ο καθένας ξεχωριστά τις επιλογές της.

Μαζί της οι σπουδαίοι μουσικοί:
Νίκος Καινούργιος: κιθάρα
Δημήτρης Ρέππας: Μπουζούκι- φωνή
Νεοκλής Νεοφυτίδης: ενορχηστρώσεις και μουσική επιμέλεια

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:30

Caja de Musica
Σινώπης 27, Αθήνα
Κρατήσεις: 6945166085

Είσοδος: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here