Πρεμιέρα με συναυλία της Ζωής Παπαδοπούλου και με άρωμα από Χαρούλα Αλεξίου για τις μουσικές βραδιές του Σεπτέμβρη που διοργανώνει ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη

Παλμός, μουσική, ξέφρενος χορός, αξέχαστες στιγμές και αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται τον Σεπτέμβρη στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη. Με φθινοπωρινές μουσικές βραδιές και με εκδηλώσεις που οργανώνονται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού και οι οποίες δε θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πετυχημένα μουσικά δρώμενα του καλοκαιριού!

Πρεμιέρα θα κάνει η Ζωή Παπαδοπούλου, σε μια βραδιά με πολύ έντονο το άρωμα της μεγάλης Χαρούλα Αλεξίου, καθώς η βραδιά έχει τίτλο «Η Δικιά μου Χαρούλα…» και η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει σε αυτήν.

Η Ζωή Παπαδοπούλου έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη, με τα τραγούδια της σπουδαίας Χαρούλας Αλεξίου. Τραγούδια που έχουμε συνδέσει με την ζωή μας, τις χαρές, τους αποχωρισμούς, τις νύχτες με Πανσέληνο. «Αχ! Και να σε είχα εδώ» είναι το ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου, που μας γνώρισε την Ζωή Παπαδοπούλου, ενώ στη συναυλία θα ακούσουμε μια επιλογή από τραγούδια της που έγραψαν ιστορία, όπως τα: «Μινοράκι», «Πανσέληνος», «Ξημερώνει», «Η αγάπη είναι ζάλη», «Εξαρτάται», « Όταν πίνει μια γυναίκα», «Μια είναι η ουσία», «Όλα σε θυμίζουν» και πολλά ακόμη.

Μαζί της θα είναι 4 μουσικοί, σε μια μουσική βραδιά που θα διαρκέσει σχεδόν 2 ώρες.

Τετάρτη 27/09/2023
Ώρα έναρξης: 20.00

Πέτρινο σχολείο Πανοράματος – Θεσσαλονίκη

Είσοδος δωρεάν

Τηλ. 2313322030, 2313322040

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here