Ζωή Τηγανούρια και Βασιλική Στεφάνου συναντιούνται ξανά την Παρασκευή 1 Απριλίου. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στις sold-out παραστάσεις της Ζωής, «Μια βεντάλια από γυναίκες», και με αφορμή δύο συνθέσεις της (το «Καραβάνια» σε στίχους Σταύρου Σταύρου και το «Χίλιες Ζωές» σε στίχους Μαρίας Παπαδάκη) στην πρώτη δισκογραφική δουλειά της Βασιλικής, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Η παράσταση «Καραβάνια» αποτελείται από πλούσιο κλασικό λαϊκό ρεπερτόριο μεγάλων ελλήνων συνθετών και παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, χωρίς φυσικά να λείπουν οι συνθέσεις της Ζωής με τα περίτεχνα περάσματα στα αγαπημένα της Tango και Βαλκανικά ακούσματα, καθώς και τα νέα τραγούδια της Βασιλικής.

Την παράσταση πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Στέλιος Γενεράλης στα κρουστά, Κώστας Κωνσταντίνου στην κιθάρα και Νίκος Τσαχτίρης στο μπάσο.

Η Ζωή Τηγανούρια μέσα από την μουσική της ευαισθησία και εμπειρία, αγκαλιάζει διαρκώς νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες με συνθέσεις της και τους αναδεικνύει μέσα από τις παραστάσεις της. Μία τέτοια πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης είναι η Βασιλική Στεφάνου, που παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει μεστή φωνή και στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, όπως λέει χαρακτηριστικά η Ζωή.

tiganouria_stefanou_2016_04

«1002 Νύχτες»
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή
Τηλ. κρατήσεων: 210 3317293

Ώρα: 22:00

Είσοδος: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here