Ο τραγουδιστής και performer Γιάννης Ζουγανέλης, συνθέτης των διαχρονικών τραγουδιών από το «Φοβάμαi», που ερμήνευσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μέχρι τον «Μακρυμάλλη» (που έγραψε τους στίχους ειδικά γι’ αυτόν ο Αλέκος Σακελλάριος) και πολλών άλλων επιτυχιών, που ερμήνευσαν πολλοί τραγουδιστές, αλλά και ο ίδιος, δημιούργησε με τους συνεργάτες του μια συναυλία-παράσταση με άμεσα διαδραστική μορφή επικοινωνίας, όπου καλλιτέχνες και αποδέκτες δημιουργούν καταστάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός πολλών οργάνων, τραγουδιστής και perfomer, σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στους προσωπικούς του δίσκους: «Γαμώ την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός», γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία, το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι.

Μαζί τους η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Μαργκώ Ενεπεκίδη, που το τελευταίο της τραγούδι -Καλύτερα μιας ώρας- της Joanna Drigo και με τη συμμετοχή του Νέγρου του Μωριά έκανε μεγάλη αίσθηση.

Μαζί τους, ο ταλαντούχος Ηθοποιός και μουσικός Αλέξανδρος Ζουγανέλης και στην κιθάρα – τραγούδι ο STEVE TESSER.

Όλοι μαζί θα αποκαλυφθούμε, θα αυτοσαρκαστούμε, θα αναδειχθούμε και θα αποδομηθούμε, με τη μουσική και τα τραγούδια.

Πάντα με γνώμονα την πίστη στην επικοινωνία, τη χαρά, την αλήθεια και το χιούμορ. Για να συνυπάρξουμε, να βρεθούμε και να καταρρίψουμε ότι μας διχάζει. Βασική προϋπόθεση είναι η συνεύρεση, η συνύπαρξη και η ομοψυχία.

Γιατί αξίζει να παρευρεθείτε στη συναυλία;

Ø Γιατί… Έρωτας είναι ο Γιάννης!
Ø …και «Γιαννάκης ομορφόπαιδο, παμπόνηρος και παραμυθατζής»
Ø Γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.
Ø Γιατί θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί κλασικά τραγούδια.
Ø …αλλά και ξεκαρδιστικά σατιρικά.
Ø Γιατί θα το γλεντήσουμε.
Ø Για να βρεθούμε μεταξύ μας με ομοψυχία.
Ø Για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να το θυμόμαστε.
Ø Γιατί… αυτό δε χάνεται!
Ø Γιατί είναι καιρός για αγάπες κι αγκαλιές.

Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές.

Παρασκευή 1 Απρίλη
Έναρξη: 22:00

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2108824383, 6983600510

Τιμή Εισόδου: 15 €

Προπώληση εισιτηρίων: από το Viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (μπύρα / κρασί) ή 10€ (ποτό).
Φιάλη κρασί (ανά δύο άτομα): 30€ / Φιάλη ποτού (ανά τέσσερα άτομα): 65€

Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here