Ο τραγουδοποιός Άλκης Ζούκας μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μη Φοβάσαι». Μια μπαλάντα στο ρυθμό της bossa nova που ερμηνεύει ο ίδιος ενώ στο δεύτερο μέρος η υπέροχη φωνή της Κατερίνας Πολέμη! Η μουσική και οι ελληνικοί στίχοι είναι του Άλκη Ζούκα ενώ η απόδοση των στίχων στα πορτογαλικά έγινε από την Κατερίνα Πολέμη!

Το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» γεννήθηκε από την ανάγκη να βγούμε από το τέλμα μιας δυσάρεστα επαναλαμβανόμενης καθημερινότητας, δημιουργήθηκε για να μας προτρέψει να βρούμε το θάρρος να υποστηρίξουμε τις εσωτερικές μας ανάγκες και να προχωρήσουμε σε δρόμους νέους, γοητευτικούς και μαγικούς!

Ο Άλκης και η Κατερίνα υποστηρίζουν με την υπέροχη ενέργειά τους το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στον κόσμο: Μη φοβάσαι γιατί όποιος φοβάται χάνει το καλύτερο!

Έπαιξαν οι μουσικοί Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο), Χάρης Κωνσταντόπουλος (φλάουτο), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (προγραμματισμός, κρουστά) και Κατερίνα Πολέμη (κιθάρα).

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο ενώ το mastering έγινε από τον Ανέστη Ψαραδάκο.

Υπεύθυνος για το σενάριο και τη σκηνοθεσία του video clip είναι ο Κώστας Σκύφτας ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Κώστας Τερζής.

Μόνος, στη ζωή σου ξεκινάς
Και φεύγεις μόνος
Αλλά όσο προχωράς τα θέλεις όλα
Κι όλα μπορούν να σου συμβούν
Αν το τολμήσεις
Αν προσπαθήσεις κι αντισταθείς
Σ’ αυτά που πίσω σε κρατούν και σε πονάνε

Κάνε ό,τι μπορείς
Τα χρόνια περνάνε
Κι αν κουραστείς μην κάνεις πίσω
Μην κοιτάς τι έχουνε οι άλλοι
Και το κεφάλι σου κράτα ψηλά
Μη φοβάσαι τον εαυτό σου
Στο λέω για το καλό σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here