24/12/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Tην Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 23:30 η Άντα Λιβιτσάνου, ο Γιώργος Σπανός και μία κιθάρα θα συναντηθούν στη σκηνή της Αυλαίας για μια ζεστή, χειμωνιάτικη μουσική διαδρομή με κέφι γιορτινό και χρώμα χριστουγεννιάτικο!

Ποπ και Ροκ μελωδίες από Whitesnake μέχρι Αmy Winehouse και από Muse μέχρι Kansas θα γεμίσουν μουσικά μια βραδιά που θα εκπλήξει…

Ντυθείτε ζεστά και ελάτε να απολαύσουμε παρέα το ρακομελάκι μας υπό τους ήχους γνωστών μουσικών επιτυχιών!

Η Άντα Λιβιτσάνου είναι Ελληνίδα ηθοποιός με μεγάλες επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση με τα σίριαλ: «Λόλα», «Κύριος και Κυρία Πελς», «Κλεμμένα Όνειρα», «Εραστής Δυτικών Προαστίων» κ.ά. Εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδίστρια. Ήταν η front-woman του συγκροτήματος Volt από το 2008 μέχρι το 2011. Έχει συνεργαστεί με τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, με το Γιώργο Κατσαρό και το Μ. Πλέσσα, τον Ησαΐα Ματιάμπα, το Lefo-X και πολλούς άλλους.
Αυτό το διάστημα ηχογραφεί τον πρώτο της προσωπικό δίσκο και ετοιμάζει καινούργια μπάντα. Παράλληλα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις με το συνθέτη Γιώργο Σπανό και μαζί έχουν δημιουργήσει ένα ακουστικό cover σχήμα.

Σημαντικό: Οι πόρτες για το Live ανοίγουν στις 23.15 λόγω προηγούμενης θεατρικής παράστασης εντός του καταστήματος, γι’ αυτό ελάτε προετοιμασμένοι με αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι!

Ώρα έναρξης 23.30
Τιμή εισιτηρίου 5 € (για όσους προσέλθουν στις 23.15, εισιτήριο ενιαίο για όσους βρίσκονται στο χώρο από την προηγούμενη παράσταση)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
210.3474074

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here