15/10/2012
www.musiccorner.gr

Ο Λεωνίδας Μαράντης πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες τα γυρίσματα του δεύτερου του video clip για το τραγούδι «Άσος στο μανίκι» από το δίσκο «Λονδίνο – Αθήνα». Πρόκειται για το δεύτερο single από το δισκογραφικό ντεμπούτο του Λεωνίδα, σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Danik (ή κατά κόσμον Στέφανο Δανιηλίδη), ο οποίος κατάφερε με την βοήθεια της ομάδας παραγωγής (Γιάννης & Χάρης Μιχαηλίδης, Φώτης Βαγενάς και Νατάσα Μπράιλα) να μετατρέψει τον ατμοσφαιρικό χώρο του bar “42” σε μία απαγορευμένη χαρτοπαικτική λέσχη της δεκαετίας του ‘50. Ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τις ενδυματολογικές του επιλογές, η Ρούλα Μαρινοπούλου και η Μαίρη Καραχάλιου έβαλαν την δικιά τους πινελιά στο μακιγιάζ ενώ το hairstyling των ηθοποιών επιμελήθηκε ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Τα γυρίσματα διήρκησαν δύο μέρες και σε αυτά συμμετείχαν πολλοί φίλοι του Λεωνίδα, ηθοποιοί και μη. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι Spotlights (το συγκρότημα που τον πλαισιώνει στις live εμφανίσεις του). Όλοι μαζί, συντελεστές και ηθοποιοί, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα clip που θυμίζει film noir. Hλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, όμορφες παρουσίες, pin up styling, πονηρά βλέμματα και… πολλά λεφτά (και όχι μόνο) να παίζονται πάνω στο τραπέζι του πόκερ. Σε λίγες μέρες, το clip θα είναι έτοιμο και θα μπορέσουμε να μάθουμε ποιος τελικά κρύβει τον άσο στο μανίκι…

Περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here