23/4/2010
www.musiccorner.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Physis Γαία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 20 Απριλίου. Πολύ μεγάλη η συγκίνηση της Βίκυς Λέανδρος που βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην Αθήνα για να μοιραστεί καλλιτεχνικές στιγμές με το Αθηναϊκό κοινό.

Εξαιρετικές ερμηνείες των τραγουδιών του συνθέτη Γιώργου Βούκανου από την Βίκυ Λέανδρος και την Ambir Nehme που τραγούδησε και στα ελληνικά κλέβοντας τις καρδιές των θεατών!

Επρόκειτο για μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, γιατί έστειλε μήνυμα ελπίδας για τη σωτηρία του πλανήτη μας, που τόσο πολύ δοκιμάζεται στην εποχή μας. Με την παράσταση πραγματοποιήθηκε ένα φανταστικό ηχοχρωματικό ταξίδι, μέσα στην ιστορική και λογική πορεία σωτηρίας ή καταστροφής του πλανήτη που μας φιλοξενεί.

Το έργο Physis Γαία, παρουσιάστηκε σε πρώτη εκτέλεση, με συμμετοχή  Συμφωνικής Ορχήστρας του Ελληνικού Ωδείου, Μικτής Χορωδίας, Video Art Προβολής, καθώς και με την Αιγίδα της Παγκόσμιας Οικολογικής Οργάνωσης για την Προστασία του Περιβάλλοντος του Ιδρύματος Κουστώ.

Τη Διεύθυνση των Μουσικών Συνόλων είχε ο Γιώργος Αραβίδης, ενώ τα κείμενα ήταν της Μαίρης Βούκανου και η αφήγηση στα video art του Γιώργου Παρασκευόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here