30/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

To Trollfestival αγαπάει την ελληνική μουσική, άλλωστε χάρις σ’ αυτήν, υπάρχει και συνεχίζει. Μετά από δυο επιτυχημένα festival μέσα σε διάστημα 1,5 χρόνου, επιστρέφει στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε, την Αρχιτεκτονική, με τους καλύτερους και πιο “φρέσκους” καλλιτέχνες της χρονιάς.

Το καλοκαίρι αρχίζει με ένα μεγάλο πάρτυ. Αυτό της Ελληνικής εναλλακτικής σκηνής.

Σάββατο 1η Ιουνίου 2013, 20.00

  • Χρήστος Θηβαίος & Mr. Highway Band
  • Gad
  • GrooMZ (Gaudy, Rous, Μουζουράκης)
  • Χριστόφορος Ζαραλίκος (Stand Up Comedy)
  • Βαγγέλης Μαρκαντώνης
  • Pulse
  • Picos Apicos & The Pina Coladas

Παλαιότερα και νεότερα σχήματα της Ελληνικής Σκηνής με διαφορετικές μουσικές τάσεις, συγκλίνουν στο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού με την “κωδική ονομασία” TROLL FestivaL.

trollfestival3_2013_04_001

Χρήστος Θηβαίος & Mr. Highway Band

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχεις δει τον Χρήστο Θηβαίο live, ούτε μια φορά στη ζωή σου. Μόνο του, με τους Συνήθεις Ύποπτους, με τον Θάνο Μικρούτσικο, με τα Υπόγεια Ρεύματα, με κάποιον από τους πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Όσοι όμως παρακολούθησαν αυτή τη σεζόν τη συνεργασία του με τους Mr. Highway Band συμφωνούν στο ότι μιλάμε για μια διαφορετική performance. Μια νέα πολύ αξιόλογη μπάντα που δίνει νέα πνοή στον Θηβαίο και μια συνεργασία που συγκαταλέγεται στις πιο ενδιαφέρουσες και πιο επιτυχημένες αυτής της περιόδου…

Gad.

Οι Gad. είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της αγγλόφωνης σκηνής στην Ελλάδα. Κλέβοντας λίγη από τη δόξα της τανίας High Fidelity θα τους βάζαμε στις πρώτες θέσεις του δικού μας TOP 5.  Με νέο δίσκο στις αποσκευές τους και πολλές επιτυχίες από τους 2 προηγούμενους, είναι δεδομένο ότι οι Gad. θα μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά, γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση, αλλά και πολύ ένταση.

GRooMZ

Η μπάντα έκπληξη της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να λείπει από το TrollFestivaL. Οι Gaudy, Rous και Πάνος Μουουράκης, αποτελούν τους GrooMZ. Μια συνεύρεση τριών γνωστών και ιδιαίτερα αγαπητών τραγουδοποιών που αποφάσισαν να ενώσουν όχι μόνο τα τραγούδια τους αλλά ολόκληρη τη μουσική τους ύπαρξη σε ένα σχήμα.  Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ο μόνος από όλο το φετινό line up που έχει συμμετάσχει ξανά σε TrollFestival. Θα δείξει τα κατατόπια και στους υπόλοιπους. 

Χριστόφορος Ζαραλίκος (Stand Up Comedy)

Ραδιοφωνικός Παραγωγός, παρουσιαστής στην τηλεόραση, ηθοποιός και βέβαια ένας από τους καλύτερους κωμικούς στη σκηνή του stand up comedy. Είναι και ΑΕΚτζής και πρωταθλητής στη “ρίψη μπύρας”, αλλά αυτά είναι ιστορίες που είναι καλύτερα να τις ακούς από τον Χριστόφορο παρά να τις γράφουμε εμείς. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα προσθέσει με το πρόγραμμα του μια ισχυρή δόση γέλιου σε μια βραδιά στην οποία δεν θα λείπει τίποτα.

Βαγγέλης Μαρκαντώνης

Έχει πολλά χρόνια και πολλά live “στην πλάτη του” με την Ανοιχτή Θάλασσα. Εδώ και περίπου 3 χρόνια ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης συνεχίζει solo καριέρα και ομολογουμένως τα καταφέρνει υπέροχα. Δεν είναι μόνο ο 1ος προσωπικός του δίσκος που αγαπήθηκε πολύ από το trollradio.gr, είναι και τα νέα του τραγούδια που έχουν μπει αρκετές φορές στο Νο1 του Top10 μας. Κάθε τραγούδι έχει μια ιστορία και είμαστε σίγουροι ότι ο Βαγγέλης θα μας πει αρκετές στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής…

Pulse.

Το TrollFestval αγαπάει τα νέα συγκροτήματα και έχει σαν αρχή του να δίνει χώρο σε κάποια από αυτά σε κάθε διοργάνωση του. Συγκροτήματα που αποτελούν πρόταση. Αυτά που είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουν ένα εξαιρετικό live με δικά τους κυρίως τραγούδια που αξίζουν να ακουστούν. Αυτή τη φορά επιλέξαμε τους Pulse. Συγκρότημα το οποίο βρίσκεται λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, αλλά έχει ήδη κάνει αίσθηση. Το τραγούδι “Confessions”, στο οποίο συμμετέχει ο Craig Walker, έχει ήδη βρει σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα όλης της χώρας. Άλλωστε οι Pulse. είναι το σχήμα που τον συνοδεύει στις εμφανίσεις του όταν επισκέπτεται την Ελλάδα, οπότε οι σχέσεις είναι δυνατές και άκρως μουσικές.

Το ξεκίνημα αυτού του TrollFestivaL θα είναι το πιο δυνατό…

Picos Apicos & The Pina Coladas

Κάθε καλό Hangover, πρέπει να ακολουθεί ένα “γερό” ξενύχτι. Γι’ αυτό το λόγο στο TrollFestivaL 2013, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα τρελό και μεγάλο after show party.

Η εμμονή μας να έχουμε τους καλύτερους σε κάθε επίπεδο, μας οδήγησε χωρίς 2η σκέψη στους Picos Apicos & The Pina Coladas. Θα ανέβουν τελευταίοι στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής και θα μείνουν εκεί μέχρι να σταματήσει ο χορός.

Η νύχτα προβλέπεται μεγάληηηηηηηηηη…

Τιμές εισιτηρίων:
10 ευρώ ( στο ταμείο της Αρχιτεκτονικής την ημέρα του live)

Αρχιτεκτονική Live Stage
Ελασιδών 6, Γκάζι (από Πειραιώς 116)
Τηλ: 210 9014428 / 210 3420842

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here