13/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό ταξίδι των Belleville, που θα εμφανιστούν για δύο βραδιές στο Half Note, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο. Οι Belleville, ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Πιστεύοντας πως σύμφωνα με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό.

Οι Belleville είναι μία μπάντα που μετράει δύο χρόνια μουσικής ζωής, έχοντας ήδη εμφανιστεί σε πολλά μέρη στην Αθήνα και εκτός. Τους πρωτοείδαμε  στο project RETROPOLIS 1 στο ίδρυμα Κακογιάννη, ενώ το καλοκαίρι εμφανίστηκαν στην Κρήτη στο festival “Μέρες Ρεθύμνου” και  άνοιξαν τη συναυλία των Puppini Sisters  φέτος τον Ιανουάριο στο Gagarin.

Στις 16 και 17 Μαρτίου σας περιμένουν στη σκηνή του Half Note, σε ένα cabaret αποκριάτικο party, για να αναβιώσετε την εποχή που οι νύχτες είχαν χρώμα, χορό, βελούδο και μετάξι. Από τα musicals στην jazz και τα blues και από το τσίρκο στο swing, οι  Belleville σας περιμένουν με τα καπέλα, τα πούπουλα και τις πέρλες σας. Μαζί τους guest ο μαγευτικός Νίκος Ρουσσάκης. Τα υπόλοιπα επί σκηνής… Rendez- vous  στις 16 & 17 Μαρτίου!

Δώρα Τσίγκα: φωνή
Λουκάς Γιαννακίτσας: κόντρα μπάσο, φωνή
Ειρήνη Αναστασίου: τσέλο, ακορντεόν, μελόντικα, φωνητικά
Γιάννης Καφετζόπουλος: πιάνο, κιθάρα, φωνητικά
Θοδωρής Χριστοδούλου: τύμπανα
Σπύρος Παπαρούλιας και Φώτης Βελέντζας: video art

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 22:30 (Σαβ), 21:30 (Κυρ)
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ στο μπαρ/ τραπέζι: 10, 15€

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού
17, Μετς
Κρατήσεις: 210 9213310

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here