20/5/2010
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
Φωτογράφηση: Νίκος Ζότος
www.musiccorner.gr

Μια πλατινένια… «Κατάθεση ψυχής» έλαβε χώρα χθες το βράδυ της Τρίτης 18/5 σε πολύ γνωστό κατάστημα αλυσίδας γνωστών Αμερικάνικων εστιατορίων στο κέντρο της Αθήνας! Ο λόγος για τον καινούριο δίσκο, του νεαρού λαϊκού τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες σε όλα τα δισκοπωλεία και μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε αυτό που ελάχιστοι καλλιτέχνες της γενιάς του καταφέρνουν… Να κάνουν πλατινένιο δίσκο σε εποχές που η πειρατεία της μουσικής είναι σε έξαρση! Το Music Corner βρέθηκε εκεί και σας αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν!

Ο χώρος που θα γινόταν η εκδήλωση άρχισε από πολύ νωρίς το βράδυ να γεμίζει από πολλούς φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους, αλλά και θαυμαστές του γνωστού καλλιτέχνη οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους σ’ αυτή τη μεγάλη του επιτυχία! Ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν έφτασε εκεί, ήταν σε πάρα πολύ καλή διάθεση και άρχισε να χαιρετάει έναν-έναν τους παρευρισκομένους, μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ακούγονταν απ’ τα μεγάφωνα τα τραγούδια που περιέχονται στον συγκεκριμένο επιτυχημένο δίσκο, που είναι ο τρίτος κατά σειρά για τον συμπαθέστατο τραγουδιστή.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης, γύρω στις 9.30 το βράδυ, ο κύριος Γιαρμενίτης από τη Sony Music, έκανε την απονομή του δίσκου στον ίδιο το Νίκο και φυσικά και σε όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν να γίνει η δουλειά αυτή πραγματικότητα. Ο κύριος Γιαρμενίτης, αρχικά, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες που δούλεψαν για την επιτυχία αυτή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό καλλιτέχνη. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας δίνει την ελπίδα ότι η νεολαία μας θ’ αγαπήσει ξανά το καλό λαϊκό ελληνικό τραγούδι! Με τη φωνή του και τα τραγούδια του αγγίζει όλο τον κόσμο που αγαπά το είδος αυτό του τραγουδιού. Κάτι το οποίο το ‘χει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και συνεχίζει να εξελίσσεται σαν καλλιτέχνης. Είναι από τα παιδιά, πιστεύω, που έχει πολλά ακόμα να δώσει στο μέλλον. Είναι η επένδυση του μέλλοντος. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και θα είμαι πάντα στο πλευρό του». Από την πλευρά του ο αγαπητός τραγουδιστής ευχαρίστησε θερμά για όλη την στήριξη τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο δίσκο, τους συναδέλφους του, αλλά και τον κόσμο που είναι δίπλα του, λέγοντας ότι «δε θέλω να πω πολλά, γιατί ένας τραγουδιστής πρέπει περισσότερο να τραγουδάει, παρά να μιλάει»!

Αμέσως μετά, ο κύριος Γιαρμενίτης κάλεσε όλους τους συνεργάτες και τους συντελεστές να παραλάβουν τους πλατινένιους δίσκους τους, όπως και τους ανθρώπους των media που βοήθησαν στην προώθησή του. Ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, ο κ. Χρυσοβέργης, ο κ. Γιατράς, ο κ. Μάριος Ψιμόπουλος, η κ. Ελένη Γιαννατσούλια, είναι μερικοί απ’ αυτούς που βραβεύτηκαν.

Η βραδιά συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι με όλους τους παρευρισκομένους να εύχονται ολόψυχα στο Νίκο Οικονομόπουλο ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μαρτάκης, η Πωλίνα Χριστοδούλου και η Ελένη Aλεξανδρή, που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor 2 (με τους οποίους συνεργάζεται ο Νίκος επί σκηνής το φετινό καλοκαίρι, στο «Θέα»), η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Χ-Factor 1, η ραδιοφωνική παραγωγός του FRESH 88,6 Φαίδρα Σαρικάκη κ.ά.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Νίκο όλο αυτό να είναι απλά μια καλή αρχή και στο μέλλον να του έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Δείτε φωτογραφίες από το event

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here