Γράφει η Στέλλα Καραμπακάκη
www.phonographic-society.com/artists#!__stella-karabakaki

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012
www.musiccorner.gr

Το αποφάσισα, σήμερα θα περιαυτολογήσω. Καταρχάς θα το κάνω γιατί μπορώ (εγώ και το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του πλανήτη!), αλλά κυρίως θα το κάνω επειδή δε μπορώ…

Και εξηγούμαι…

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορούν να μιλάνε για τα κατορθώματα τους και που νιώθουν αφόρητη ντροπή όταν το κάνουν οι φίλοι τους, μόλις αποφασίζουν να τους συστήσουν σε κάποια καινούργια παρέα. Και κάπως έτσι κυλάνε τα χρόνια σαν το νερό κι εγώ ακόμη κομπιάζω όποτε με ρωτάνε με τι ασχολούμαι.

Μη μπερδευόμαστε, μου αρέσει να τραβώ την προσοχή, απλώς προτιμώ να το κάνω χώνοντας χρωματιστά λουλούδια στο κεφάλι μου και όχι μιλώντας για τις περιπέτειες μου στο θαυμαστό κόσμο των εκδόσεων.

Αύριο ετοιμάζομαι για μια ακόμη περιπέτεια, αυτή της παρουσίασης νέου βιβλίου. Πολύ με αγχώνουν οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες και τα χειροκροτήματα και οι ερωτήσεις, αλλά κάθε φορά, όταν τελειώνει και κάθομαι να πιω το ποτό μου, σαν άνθρωπος κι εγώ, νιώθω πάντα πολύ ευχαριστημένη.

Ευχαριστημένη που επέζησα και έχω να διηγούμαι (στους πολύ στενούς φίλους) μια ακόμη περιπέτεια. Ευχαριστημένη που ένα ακόμη βιβλίο πήρε το δρόμο του – γιατί αν δεν δω εγώ το βιβλίο στην παρουσίαση να κάθεται και να το καμαρώνουν δεν τη χωνεύω τη νέα πληροφορία με τίποτα, ότι δηλαδή κυκλοφόρησε και κάνει παρέα στα ράφια των βιβλιοπωλείων με άλλα βιβλία.

Και κάπως έτσι, ανάμεσα στα ράφια, τα βιβλία, τις παρουσιάσεις τους και τους ανθρώπους που μιλάνε πολύ για τον εαυτό τους ενώ δεν έχουν τίποτα απολύτως ουσιαστικό να πούνε, βρήκα μονάχη μου για μένα χρησμό, καλύτερη η πορεία από τον προορισμό.

Και επειδή την πορεία δύσκολα θα τη μάθετε από εμένα, ελάτε αύριο να γνωρίσετε το βιβλίο, τώρα που έφτασε πια στον τελικό προορισμό του.

Όσοι λείψουν θα πάρουν από βδομάδα …απουσία!

Σας περιμένω Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 19.30, στο Black Duck Multiplarte (Χρήστου Λαδά 9α).

Απουσιολόγιο!

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here