28/2/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Δημήτρης Υφαντής εμφανίζεται στο Ρυθμός Stage, καταθέτοντας τη δική του πρόταση σε παλιά και νέα ανέκδοτα τραγούδια, που έχουν ήδη αγαπηθεί, μέσα από τις παραστάσεις του στην πόλη του.

Μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, το οποίο κυλάει σαν ποτάμι απρόβλεπτο, παιχνιδιάρικο, γεμάτο μύθους και θρύλους που γίνονται πραγματικότητα μέσα από το χορό, το γλέντι και το τραγούδι. Ο Δημήτρης μεταμφιέζεται πότε σε “δράκο” και πότε σε “σκαντζόχοιρο”, πάντα όμως αληθινός, φτιάχνοντας για μας ένα μοναδικό ψηφιδωτό με τραγούδια από τη Θράκη έως την Κρήτη και τον Μαρκόπουλο με τελικό προορισμό του την Ήπειρο. Μαζί του οι Ηπειρώτες φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί : Νίκος Τάσσης στο κλαρίνο και τη φλογέρα, Κώστας Καραπάνος στο βιολί, Σωκράτης Καραβίδας στο πιάνο και Μιχάλης Σκόρδος στα παραδοσιακά κρουστά.

Κυριακή, 17 Μαρτίου ο Δημήτρης Υφαντής θα είναι στο Ρυθμός Stage για ένα μοναδικό ταξίδι στο χθες και στο σήμερα με πολλές εκπλήξεις και χιουμοριστική διάθεση. Για να μας κάνει μύστες της δικής του πραγματικότητας, να τραγουδήσουμε για το φως και για να μας ξανασυστηθεί (αποκαλυφθεί) “απ΄ την Ήπειρο και εντέχνως”!

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Κυριακή 17 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here