30/6/2014
www.musiccorner.gr

Ο Απόστολος Ρίζος, συνεχίζει τον κύκλο εμφανίσεων, με τίτλο “Σ’ αυτή τη Χώρα” και μας προσκαλεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου, στην πιο όμορφη μουσική αυλή της πόλης, στο Χυτήριο!

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής, παρέα με την αγαπημένη του κιθάρα, και τρεις μοναδικούς μουσικούς – τον Κώστα Νικολόπουλο στις κιθάρες, τον Πανού στο ηλεκτρικό μπάσο και τον Νίκο Κασσαβέτη στα τύμπανα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που πάλλεται άλλες φορές από ρυθμό και άλλες από συγκίνηση.

rizos_live_2014_06_001

“Σ’ αυτή τη Χώρα” -όπου όλα συμβαίνουν- δημιουργείται ο μουσικός τόπος στον οποίο συναντιούνται επιλογές από την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του Απόστολου Ρίζου, όπως το “Μη φύγεις” και το “Ποτέ δεν είναι αργά” και ακυκλοφόρητες δημιουργίες του, όπως το ομώνυμο “Σ’ αυτή τη Χώρα”, “Το ψάρι” και το “Κρύψου μέρα” για να συνομιλήσουν με το “Τι να θυμηθώ”, τη “Φυσαλίδα”, και με αγαπημένα ακούσματα των Χατζιδάκι, Λοΐζου, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Βαμβακάρη, Σιδηρόπουλου και άλλων κορυφαίων δημιουργών.

Σε εμφάνιση guest, ο Χρήστος Πανοηλίας, ή περισσότερο γνωστός ως Λάγνης, ερμηνεύει με τον Απόστολο, το αγαπημένο “Παιδικό Τραγούδι”.
Εκτάκτως επί σκηνής ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του νέι, Νίκος Παραουλάκης, θα παρουσιάσει με τον Απόστολο την πρόσφατη δισκογραφική τους συνεργασία με το τραγούδι “Σε είδα”.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014
Χυτήριο
Theatre & Art Cafe – Ιερά οδός 44, Γκάζι

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3412313 & 6951787821
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here