16/2/2012
www.musiccorner.gr

Ένα πρόγραμμα με δύο πρωταγωνιστές-ερμηνευτές με τίτλο «Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι» θα παρουσιαστεί στο Noiz Club στο Γκάζι . Η Φωτεινή Βελεσιώτου (γνωστή από το τραγούδι «Μέλισσες») με ένα αμόλυντο λαϊκό πάθος και ο Γιάννης Μήτσης με μια πηγαία ροκ απόγνωση καταλύουν όλα τα σύνορα και τα στεγανά. Δημιουργούν μία νέα εκ βαθέων ανάγνωση  όλων των τραγουδιών και  άνευ ορίων και άνευ όρων βιώνουν και μεταδίδουν στιγμές αποκαλυπτικές .

Ακολουθούν μιά διαδρομή με τραγούδια πηγαία που έχουν πατρίδα την αλήθεια και στόχο την βαθειά χαρά και την μεγάλη ένωση . Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι.

Η επίκληση αυτή γίνεται με τραγούδια των Μπάτη, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Πάνου, Καλδάρα, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου, Κραουνάκη, Άσιμου, Μάλαμα, Παπακωνσταντίνου, Αλλαγιάννη, Καζαντζή κ.ά.

Μαζί τους οι μουσικοί Σπύρος Γκούμας (μπουζούκι, τζουρά, τραγούδι), Δημήτρης Τσιολχάς (ακορντεόν, τραγούδι), Δημήτρης Οικονομάκης (κοντραμπάσο, κιθάρα) και Άγγελος Σφακιανάκης (κρουστά, μπαγλαμά, τραγούδι). Η ενοργάνωση έγινε από τους ίδιους τους μουσικούς και το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Άγγελος Σφακιανάκης.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Noiz Bar-Club
Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιερά Οδός, Γκάζι
Τηλ. 210 3467850

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος (με ποτό): 12 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here