28/3/2012
www.musiccorner.gr

Οι ΑΡΤΕΜΗΣ – ΕΥΘΥΜΗΣ (Α/Ε) ζωντανά με τετραμελή Μπάντα στο Block 33, στο πλαίσιο της περιοδείας της προώθησης του νέου Solo Album του Αρτέμη “Λυκόσχημος Αμνός”…

Το Solo LP του Αρτέμη με τίτλο «Λυκόσχημος Αμνός» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011 και αποτελείται από 12 κομμάτια, στα οποία συνδυάζονται τα πιο σύγχρονα μουσικά ιδιώματα (Dubstep, ElectroTech, DNB, Grime, κ.α.), αλλά και στοιχεία της παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής, με το Hip Hop, επενδεδυμένα με στίχους και ερμηνείες του Αρτέμη που προκάλεσαν αίσθηση. Για την παραγωγή της μουσικής του δίσκου συνεργάστηκαν κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής της χώρας μας, φτιάχνοντας ένα ηχητικό κράμα που αντικατοπτρίζει ότι πιο νέο στην σύγχρονη μουσική, με αναφορές στην δισκογραφία των TXCA/E, θυμίζοντας έντονα την “Γεύση του Μένους” και τον “Διαλεχτό της Αρνησης, Ακριβογιό της Πίστης”.

Οι Α/Ε είναι οι MC’s των θρυλικών Terror X Crew, οι οποίοι από το 1992 μέχρι και το 2002 (οπότε και διαλύθηκαν) καθόρισαν τον όρο «Σκληροπυρηνικό Hip Hop». Το 2004, ο Αρτέμης μαζί με τον Ευθύμη επέστρεψαν στην δισκογραφία ως “Αρτέμης-Ευθύμης” ( Α/Ε ) και συνέχισαν το έργο τους στο ίδιο σκληροπυρηνικό ύφος.

Οι A/E επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη με Full Live Μπάντα μετά από 3 ολόκληρα χρόνια και θα παρουσιάσουν ένα Setlist που θα αποτελείται από κομμάτια ολόκληρης της 20ετούς ! σταδιοδρομίας τους, από τις εποχές των Terror X Crew, στα 2 Album τους ως A/E αλλά και στα νέα τους Solo Projects.

Support Acts : Sifu Versus και X-Equipo
DJ Set by Junior SP.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Προπώληση : € 12 (Metropolis Θεσς/κης)  / Τιμή Εισόδου : € 15

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33
Θεσσαλονίκη (Δυτικές Συνοικίες, πρώην σφαγεία)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here