27/1/2012
Γράφει ο Μάριος Γκούβας
Φωτογράφηση: Δέσποινα Δραπανιώτη
www.musiccorner.gr

Οι «Μέλισσες» χτυπήσαν για ακόμα μια φορά με το κεντρί τους και αυτή τη φορά μάλιστα ήταν και χρυσό! Σε διάστημα λίγων μηνών από την κυκλοφορία του, ο δεύτερος κατά σειρά δίσκος τους, έγινε χρυσός και αυτή ήταν και η αφορμή για τη γιορτή που στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο club «Cabaret» στο Κολωνάκι, όπου και εμφανίζονται κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται από τις 9 ενώ όλα τα μέλη του συγκροτήματος ήταν εκεί. Μεταξύ των επωνύμων που τίμησαν με την παρουσία τους τις Μέλισσες, διακρίναμε την Έλενα Παπαβασιλείου, τα Κόκκινα Χαλιά, τη Νόνη Δούνια, τους Stavento, τη Σάνυ Μπαλτζή και άλλους. Αφού δοθήκαν οι απαραίτητες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που κάλυπταν το γεγονός, άρχισε η απονομή, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Universal, Τάσο Ξιναρή, να προλογίζει τις Μέλισσες, συγχαίροντας τους που κατάφεραν, αν και νέο συγκρότημα, να κάνουν χρυσό τον δεύτερο κι όλας δίσκο τους με τίτλο «Άκου» σε διάστημα μόλις 4 μηνών! Τον λόγο πήραν έπειτα οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και ένας ένας ο Χρήστος, ο Ιάκωβος, ο Κώστας, ο Θάνος και ο Παντελής ευχαρίστησαν με τη σειρά τους όλους όσους έχουν συμβάλει στο να γίνουν χρυσοί, δηλαδή την εταιρεία τους και τον κόσμο αλλά πάνω από όλα τους ίδιους τους τους γονείς, που τους βοήθησαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και που …τους αντέχουν, όπως είπαν χαρακτηριστικά!

Η βραδιά δεν ήταν όμως για πολλά λόγια και αφού κράτησαν στα χέρια τους τον χρυσό δίσκο πέρασαν στο κομμάτι της διασκέδασης. Ένα κανονικό πρόγραμμα είχε φτιαχτεί για την βραδιά. Ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα. Αρχικά τραγούδια από το τελευταίο τους cd όπως το «More than that», με το οποίο και ξεκίνησαν, αλλά και τα «Σαν σκιά», «Ότι αφήνεις μισό», «Πίκι πίκι», αλλά και από το προηγούμενο cd τους τα «Κρυφά», «Κινέζος» και άλλα. Φυσικά όμως από ένα τέτοιο συγκρότημα περιμένεις να ακούσεις και πολλά άλλα τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, πράγμα το οποίο έκαναν, σε ένα πρόγραμμα πολύ ανεβαστικό που κρατούσε το κέφι αμείωτο. Από τη σκηνή βέβαια δεν παρέλειψαν να περάσουν και τα Κόκκινα Χαλιά, οι Stavento, ο Χρήστος Π. και ο Στέφανος Δημοσθένους, για να τους κάνουν παρέα σε τραγούδια…!

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στις Μέλισσες είναι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και πωλήσεις που σίγουρα θα τις έχουν γιατί είναι ένα συγκρότημα που ζει την εποχή του και που πάνω από όλα κερδίζει πολλούς πόντους στο live…

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here