29/4/2014
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνιας)

Οι A Victim of Society παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ με τίτλο Distractions την Παρασκευή 9 Μαΐου στο ROMANTSO.

Οι A Victim of Society έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία τρία σχεδόν χρόνια με τις εξαιρετικές πρώτες τους κυκλοφορίες και τις εκρηκτικές συναυλίες που τις συνόδευσαν, παρουσιάζουν την πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά  με τίτλο Distractions που κυκλοφορεί από την Inner Ear.

a_victim_of_society_dt_afisa_2014_04

Ο Βαγγέλης Μακρής και ο Φώτης Ντούσκας, τα δύο μέλη του γκρουπ, καταφέρνουν να χωρέσουν στη μουσική τους τις καλύτερες στιγμές από τα αγαπημένα τους rock ‘n roll συγκροτήματα, δημιουργώντας τελικά έναν τελείως προσωπικό ήχο. Σκοτεινό, βρώμικο, νευρωτικό και συνάμα εθιστικό, το Distractions πατάει πάνω στις καλύτερες στιγμές της μουσικής του παρελθόντος, ακούγεται και είναι απολύτως φρέσκος και σημερινός ήχος. Κιθάρες που στοιχειώνουν, λούπες που παράγουν κύματα ρυθμικού θορύβου και συνοδεύουν τα ψυχωμένα φωνητικά, δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για ένα εφιαλτικό μετα-αστικό τοπίο.  Ηχογραφημένο στο στούντιο Sonic Playground από τον Νίκο Τριανταφύλλου και με το mastering να έχει γίνει από τον Jamal Ruhe στο West West Side Music Studio στη Νέα Υόρκη, το Distractions’ έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει έναν δίσκο-σταθμό για την Ελληνική σύγχρονη δισκογραφία.

Το Distractions κυκλοφορεί σε βινύλιο με bonus cd και digital album από την Inner Ear.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Ε
ίσοδος ελεύθερη

ROMANTSO
Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
Τηλ. 216 7003325

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here