28/4/2014
www.musiccorner.gr

Οι Active Member με τον καινούριο 17ο δίσκο τους, με τίτλο “Cosmos Alivas” σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.

Στη διάρκεια των ηχογραφήσεων, κι όσο ο Cosmos Alivas έπαιρνε μορφή και γέμιζε με εικόνες, στίχους και ήχους, η δεύτερη εποχή άρχιζε στ’ αλήθεια, με μια μεγάλη υπέρβαση.  Η ουσία της μουσικής, κι ο σεβασμός σε όλες τις ανθρώπινες στιγμές που σημάδεψαν τον B.D.Foxmoor από την αρχή του γκρουπ στο μακρινό 1992, θριάμβευσαν δίνοντας χώρο στην αγάπη.

cosmos_alivas_2014_04_001

Μια συνάντηση πάνω στη σκηνή – αρχές Απρίλη – με όλους όσους μοιράστηκαν με τον ιδρυτή των Active Member, το ξεκίνημα, σημάδεψαν τον Cosmo Aliva. Νικήτας Κλιντ, Βαβυλώνα, Οδυσσέας (Razastarr), Brigada και άλλοι αφιέρωσαν τις τρεις συνολικά συναυλίες, στο υ χθες την αθωότητα, και τη βιάση, στου σήμερα τη φρονιμάδα και τη μαγκιά για του αύριο την ομορφιά και την τελική αφήγηση.

Ο Cosmos Alivas, λοιπόν, ξεκινάει με τις καλύτερες ευχές και είναι η πρώτη «γέννα» αυτής της υπέρβασης. Χρειάζεται ωστόσο, την στήριξη και την αγάπη του κόσμου  για να ταξιδέψει όμορφα και μακριά…

Αν πάρεις μέρος σε αυτό το ταξίδι, θα είναι για πάντα κομμάτι σου, όπως και εσύ θα είσαι κομμάτι στο Cosmos Alivas.

Αν θες να είσαι μέρος αυτής της υπέρβασης

Αν πιστεύεις ότι ακόμα και μπροστά στα πιο μεγάλα και παλιά εμπόδια  υπάρχει πάντα ένας άλλος δρόμος

Αν θες να γίνεις «συνοδοιπόρος»…

Τότε, μπες εδώ www.cosmos-alivas.gr για να μάθεις πως μπορείς να είσαι συμμέτοχος σε αυτή τη δεύτερη εποχή.

Βασισμένο στην ιδέα του crowdfunding, με 20 ευρώ βοηθάς να γίνει το νέο album πραγματικότητα και παράλληλα να έχεις τον δίσκο στα χέρια σου έως το τέλος Ιουνίου 2014 σε διπλό και συλλεκτικό βινύλιο με τυπωμένο το όνομά σου στο εξώφυλλο.

Ο Cosmos Alivas είναι το δικαίωμα σε ένα όνειρο μετά από 10 χρόνια πολέμου. Και μας ανήκει. Όπως ανήκει και σε σένα.

Διάδωσέ το! Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 31 Μαΐου 2014.

Υ.Γ. Το σχέδιο στο εξώφυλλο έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Καταγάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here