23/3/2012
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Δημητριάδης και ο Λεωνίδας Μαράντης, ύστερα από την επιτυχημένη περσινή τους σύμπραξη  και τις εκρηκτικές βραδιές που μας χάρισαν, βγάζουν τις κιθάρες τους από το βύσμα και μας δίνουν ραντεβού την Πέμπτη 29 Μαρτίου και την Πέμπτη 5 Απριλίου στον Πυρήνα, για δύο μοναδικές, unplugged εμφανίσεις.

Στο πλευρό τους συναντάμε το ακουστικό σχήμα των Spotlights, με δύο ορεξάτους μουσικούς, πάντα έτοιμους να προσφέρουν μια διαφορετική δυναμική στα τραγούδια.

Ο Γιώργος Δημητριάδης βρίσκει στο πρόσωπο των Spotlights τους νέους του «Μικρούς Ήρωες» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει με επιλογές από την 20ετή δισκογραφική του πορεία, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα.

Με όπλο τον ανανεωμένο του ήχο θα ξεκινήσει μια μεγάλη διαδρομή, «σαν να μην πέρασε μια μέρα», από τους πρώτους  δίσκους και τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του (“Ξύπνα… φτάσαμε”, “Όσα μου ‘χεις χαρίσει”) και θα καταλήξει στον δέκατο και τελευταίο προσωπικό του δίσκο, το “Σάββατο” (“Ένα βράδυ λιγότερο”, “Τι να σκεφτώ”). Δεν θα ξεχάσει όμως να μας παρουσιάσει και κάποια κομμάτια από την ολοκαίνουρια δισκογραφική του δουλειά που ετοιμάζει αυτές τις μέρες.

Ο Λεωνίδας Μαράντης, έχοντας στριμώξει στην βαλίτσα του τον σύγχρονο ήχο του βρετανικού rock, ενώνει κι αυτός τις “αδυναμίες” του με τον Γιώργο και τους Spotlights και προσεγγίζει τα τραγούδια του με νοσταλγική διάθεση. Έχοντας στο ενεργητικό του την επιτυχία του “Σκουφά και Σίνα” που ξεχώρισε στα ραδιόφωνα της πόλης, ο Λεωνίδας στήνει ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνει ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη του δισκογραφική απόπειρα με τίτλο “Λονδίνο – Αθήνα”, μαζί με ελληνικές και ξένες διασκευές.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι είναι οι Spotlights. Ο Στέφανος Δανιηλίδης στο πιάνο βάζει την δικιά του πινελιά στις ενορχηστρώσεις και ο Νίκος Νικολαϊδης δίνει μία διαφορετική διάσταση στα τραγούδια με τις κιθαριστικές  παρεμβάσεις του.

Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 8 €

ΠΥΡΗΝΑΣ
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ: 210 7237150

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here