23/11/2010
www.musiccorner.gr

Ο Διονύσης Μακρής συναντά την Χρύσπα, και μαζί με τους Emigre δημιουργούν το πιο ξεχωριστό σχήμα της Θεσσαλονίκης!

Ο Διονύσης Μακρής ένας απ’ τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς επιστρέφει στην πόλη που τον ανέδειξε, με τις επιτυχίες του όπως «Φούλ ερωτευμένος», «8η νύχτα» αλλά και με το νέο του τραγούδι «Χάρηκα πολύ» που του εμπιστεύτηκε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ο Διονύσης Μακρής σίγουρα θα μας ξεσηκώσει!

Η Χρύσπα επιστρέφει πολύ ανανεωμένη με την επιτυχία της «Δεν υπόσχομαι τίποτα» σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού να είναι ένα απ’ τα τραγούδια που χορέψαμε πολύ το καλοκαίρι που πέρασε! Με το μπρίο και την ζωντάνια της η Χρύσπα στο AFIXH Live θα μας παρουσιάσει και τα νέα της τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα με την υπογραφή του δίδυμου των επιτυχιών Χριστόδουλος Σιγανός- Βαλεντίνο.

Οι Emigre, το συγκρότημα που ανέδειξε η Θεσσαλονίκη και έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες όπως με τον Αντώνη Ρέμο, έρχονται στο AFIXH Live με το νέο τους τραγούδι «Γυρνώ την ρόδα μου» να έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα αλλά και τα τραγούδια απ’ την τέταρτη δισκογραφική δουλειά τους «Κύκλος» για να δώσουν την δική τους ξεχωριστή νότα στο σχήμα.

Ξέφρενη διασκέδαση με σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες, ροκ νότες απ’ τους Emigre και λαϊκή διασκέδαση απ’ τον Διονύση Μακρή και την Χρύσπα.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μηλιωτάκης, Παναγιώτης Δελιβός.

Έναρξη 25 Νοεμβρίου

AfiXη Live
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2310-519.701 & 2310-566.163

Ημέρες Λειτουργίας:  Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο από 25/11/2010

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here