8/4/2014
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δύο κόσμοι». Πρόκειται για μια ανεξάρτητη δική του παραγωγή, με τον ίδιο να υπογράφει τους στίχους τη μουσική και την ενορχήστρωση.

giorgosperou_diokosmoi_exofyllo_2014_04

Κάποια από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται  στο άλμπουμ όπως το «Φοβάμαι μόνο μη σε χάσω» που συμμετέχει ο Ζακ Στεφάνου, το «Μέσα μου ζήσε» και το «Πάμε μια βόλτα… στη θάλασσα!» έχουν κυκλοφορήσει ήδη στο διαδίκτυο με τη μορφή digital single.

Βασικοί συντελεστές του άλμπουμ είναι ο Νίκος Αγγλούπας (Ottomo) γνωστός παραγωγός και ηχολήπτης (Monika, Maraveyas Ilegal) που επιμελήθηκε τις μίξεις και το editing, ενώ εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Wedding singers, Vasilikos, Δήμητρα Γαλάνη κ.α), ο Άγγελος Παπαδάτος (Μaraveyas, Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.α), ο Αλέκος Βουλγαράκης (Κύριος Κ. ,Μύρωνας Στρατής, Φίλιππος Πλιάτσικας κ.α), ο Σωτήρης Καστάνης (Νατάσα Μποφίλιου) πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα τραγούδια και τον ιδιαίτερο ήχο αυτής της δουλειάς.

Το άλμπουμ «Δύο κόσμοι» κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη εταιρεία του Γιώργου Περού (ΙnRealTime Records) και βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα δίσκων ενώ διατίθεται ψηφιακά στις ιστοσελίδες  Bandcamp, iTunes, καθώς κα στη σελίδα της  Antelma Music (www.antelmamusic.com) του Στάθη Δρογώση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here