19/11/2013
www.musiccorner.gr

Σ’ έναν καινούριο-παλιό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που ανακαινίστηκε, στην πανέμορφη ΣΤΟΑ –The Yard στην ΠΑΤΗΣΙΩΝ είναι το καινούριο σπίτι του Double Trouble. 
Εκεί αυτήν την Πέμπτη 21/11 ο Δώρος Δημοσθένους και οι Belleville θα σας περιμένουν με μουσικές, ατμόσφαιρα και άρωμα μεσοπολέμου.

Ο Δώρος Δημοσθένους , ο ξεχωριστός performer που εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, θα είναι εκεί για να σας ταξιδέψει με μουσικές από την εποχή και την ατμόσφαιρα των δεκαετιών ’30 ’40 και ’50, στους ρυθμούς του swing, του charleston, του blues και του rock n’ roll. Θα κυριαρχήσουν τραγούδια από μεγάλους ερμηνευτές όπως ο Perry Como, o Frank Sinatra,o  Elvis Presley, ο Dean Martin, (Glendora, Putting on the Ritz, Gigolo,κ.ά) αλλά και αναφορές στα ελληνικά swing που θα συμπεριλαμβάνονται στον επερχόμενο δίσκο του.

dimosthenous_live_2013_01_36_tsigka_dora

Την βραδιά θα ξεκινήσουν οι Belleville μεταφέροντάς σας σε κάποιο… καταγώγι της δεκαετίας του ’30. Η σκοτεινή ατμόσφαιρα τωνcabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό τους ταξίδι.
Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο. Οι Belleville, ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Πιστεύοντας πως σύμφωνα με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό…

dimosthenous_live_2013_01_38_tsigka_dora

Είσοδος 8 ευρώ (μαζί με μπύρα)

DOUBLE TROUBLE THE YARD
Πατησίων 101

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here