30/3/2012
www.musiccorner.gr

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έρχονται για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο, το Σάββατο 7 Απριλίου για μία παράσταση στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία!

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τη χειμερινή περίοδο στην Αθήνα, στη μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική, σ’ ένα πρόγραμμα που απέσπασε πολύ καλές κριτικές αλλά και δισκογραφικά με το ντουέτο «Οξυγόνο» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα Κύπρου και Ελλάδας.

Η πρώτη τους συνεργασία έγινε το 2002 με το τραγούδι «Κανείς δεν είναι κανενός» που συμπεριλήφθηκε στον πλατινένιο δίσκο των ΟΝΕ «Έχω τόσα να σου πω» και από τότε τους συνδέει στενή φιλία και εκτίμηση.

Το πρόγραμμα περιέχει μεγάλες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού αλλά και κοινά στιγμιότυπα με ερωτική και συνάμα διασκεδαστική διάθεση που θα εντυπωσιάσουν!

Μεγάλα τραγούδια της Ελένης Δήμου όπως το «Προσωπικά», το «Δεν πιστεύω», το «Ετοιμάζω ταξίδι», το «Δε με νοιάζει» και τόσα άλλα , θα ταξιδέψουν το κοινό με την ερωτική βαθιά φωνή της στους δρόμους του ποιοτικού, καλού ελληνικού τραγουδιού.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, θα ανεβάσει το κέφι, με την πολύ καλή φωνή του και τη ξεσηκωτική του σκηνική παρουσία με τις επιτυχίες του «Κι αυτό το βράδυ», «Μήπως», «Για όλα ικανός», «Βροχούλα» , όπως και με σπουδαία τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια εισόδου της βραδιάς θα δοθούν στον Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό.

Ελένη Δήμου και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, μαζί για πρώτη φορά στην Κύπρο λοιπόν, στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία σε μία παράσταση- «Οξυγόνο» που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22.30

Τηλ κρατήσεων/πληροφορίες: 22767711

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here