12/11/2010
www.musiccorner.gr
Χορηγός Επικοινωνίας Μουσικής Σκηνής “Σταυρός του Νότου”

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους πριν από 2 χρόνια, ο Μιχάλης Εμιρλής και ο Γιώργος Τεντζεράκης ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα έκπληξη… Μαζί τους θα είναι η Σαλίνα!

Special performer: Αντώνης Πασβάντης (DEVA)

Ο Μιχάλης Εμιρλής γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη τη Πρωτοχρονιά του 1980. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου στον τομέα των Πολιτικών Επιστημών και της Ιστορίας. Το φθινόπωρο του 2005 ο Μιχάλης Εμιρλής κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που έχει τίτλο “Ζω Περιμένοντας Να Ζήσω”. Το album μας χάρισε την απολαυστική επιτυχία “Πίπα της ειρήνης” , αλλά και αλλα όμορφα τραγούδια, όπως το “Να σε ξεχάσω προσπαθώ” και το “Νιώθω το τέλος να πλησιάζει”. Δύο χρόνια μετά, επανέρχεται με το νέο του CD “Μη διστάζεις”, από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια “Μη μου μιλάτε για κείνη”, “Αυτό που σου αρέσει” και ο “Κουβανός”. Το φθινόπωρο του 2010 θα κυκλοφορήσει ο τρίτος προσωπικός του δίσκος. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε live εμφανίσεις με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Γλυκερία και η Δέσποινα Ολυμπίου.

O Γιώργος Tεντζεράκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και ξεκίνησε να τραγουδάει σε μουσικές σκηνές από το 1998..απο το 2003 και για 6 σεζόν εμφανίστηκε στο Σταυρό του Νότου… έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μιχάλης Εμιρλής, η Δέσποινα Ολυμπίου.. Ο πρώτος δίσκος με τίτλο ‘’Ήλιε μου’’ κυκλοφόρησε το 2007..ξεχωρισαν τα τραγούδια «μέσα στην αύρα σου» και «πονάνε όσοι αγαπάνε». Τον Σεπτέμβριο του 2010 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της eurovoice με το τραγούδι ‘’τι παραπάνω’’ το οποίο θα είναι και ο τίτλος του καινούριου δίσκου που θα κυκλοφόρησε το χειμώνα σε επιμέλεια Θάνου Παπανικολάου.

H Salina γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και ζει στην Αθήνα.
Σπούδασε υποκριτική με υποτροφία του Θ.Ο.Κ. στο Κ.Θ.Β.Ε., θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική κινηματογράφου στο NYFA.Έκανε σπουδές στο χορό (κλασσικό μπαλέτο) και τη μουσική (πιάνο). Επίσης έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Η Salina είναι μια νέα υποσχόμενη τραγουδίστρια η οποία μας συστήθηκε με το “Πονάει η αγάπη” ενώ το δεύτερο single της είναι το “Μετρώ τις ώρες” σε μουσική του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου!!Στο πρώτο της cd έχει συνεργαστεί με αξιόλογους δημιουργούς όπως οι: Στέφανος Κορκολής, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Παπανικολάου, Ρούσση κ.α

Από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και για 5 Τετάρτες

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Live Stages
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here