Τα πρώτα του τραγούδια, ολοκληρώνει ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής της νεολαίας Λούης Γεωργίου, γνωστός απο το x-Factor του 2008.

Αυτό το διάστημα, είναι στο studio και ετοιμάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με παραγωγό τον γνωστό συνθέτη Ευθύβουλο, ο οποίος και του έγραψε την μουσική για τα νέα του τραγούδια. Ο Ευθύβουλος έχει γράψει μεταξύ των άλλων και την μουσική στην επιτυχία “ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ” της Ελενας ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ. Τους στίχους και των τριών τραγουδιών, έγραψε η Αγγελική Μακρυνιώτη.

Η κυκλοφορία του CD Single με τον τίτλο «Οι καλύτερες στιγμές μας» θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, απο την δισκογραφική εταιρεία POLYMUSIC και η διανομή της στα δισκοπωλεία απο την MINOS EMI. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Παύλος Χριστοδούλου (StarPlanet)

Ο Λούης Γεωργίου, γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1991 στην Κύπρο και ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις αμέσως μετά που τελείωσε το σχολείο, τον έφεραν στην Ελλάδα, όπου ζεί το τελευταίο διάστημα. Απο μικρός σπούδασε μουσική. Έχει grade 8 στο πιάνο. Έχει κάνει σπουδές αρμονίας και ιστορίας – μορφολογίας της μουσικής. Επίσης τα τελευταία  2,5 χρόνια παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και έκανε 10 χρόνια χορό (jazz, μοντέρνο, μπαλέτο).

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Έχει κερδίσει 10 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥΣ διαγωνισμούς τραγουδιού τα τελευταία χρόνια και είχε λάβει μέρος στο X-Factor το 2008 στην Ελλάδα, αποσπόντας τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here