12/3/2014
www.musiccorner.gr

Μια ακόμη συνάντηση της αγαπημένης τραγουδοποιού Ευσταθίας με τον χαρισματικό μαέστρο Δαυίδ Ναχμία, την Παρασκευή 14 Μαρτίου, στο Κελάρι του Athenaeum, με άρωμα από παλιά Αθήνα, στην παράσταση «Κάποτε, Μωρό μου…

Είναι γνωστή στο κοινό η αδυναμία της Ευσταθίας για το ελαφρό τραγούδι. Η αγάπη της γι’ αυτό, υπήρξε το έναυσμα για την καλλιτεχνική συνάντησή της με τον εξαιρετικό πιανίστα και δημοσιογράφο Δαυίδ Ναχμία που χρόνια τώρα είναι αποκλειστικά αφοσιωμένος στη μελέτη της ιστορίας και στην ερμηνεία αγαπημένων, αλλά και λιγότερο γνωστών ελαφρών τραγουδιών.

Μαζί στη σκηνή παντρεύουν με ένα μοναδικό τρόπο το χθες και το σήμερα και μοιράζονται με το κοινό τους τραγούδια των δεκαετιών του ‘30, ‘40 και ‘50, με επιλογές τραγουδιών των Αττίκ, Γιαννίδη, Σουγιούλ, Χαιρόπουλου, Κοφινιώτη, Ραπίτη κλπ.

Σε αυτό το ταξίδι δεν θα λείψουν οι σταθμοί σε γνώριμα και αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία της Ευσταθίας, με εμφανείς επιρροές από το ελαφρύ τραγούδι και την jazz, με στίχους που φέρουν το δικό της μοναδικό στίγμα.

Μαζί τους ο νέος κιθαρίστας  Γιώργος Πατσιώτης που συνοδεύει με την κιθάρα του και την φωνή του.

eystathia_naxmias_afisa_2014_03

Κελάρι Athenaeum
Αδριανού 3, Θησείο, (σταθμός ΗΣΑΠ «Θησείο»), Αθήνα, τηλ. 210 3210239 & 6945160385

Ώρα έναρξης: 22:0o

Είσοδος 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here