26/9/2014
www.musiccorner.gr

Κυκλοφόρησε από την FM Records η νέα δισκογραφική δουλειά του νέου δημιουργού Βασίλη Σιοκορέλη με τίτλο «Ζάχαρη με Ψωμί».

Ο νέος τραγουδοποιός μας καλεί σε ένα μουσικό οδοιπορικό από την παιδική ηλικία στην εποχή της κρίσης προκειμένου να αναμετρηθούμε με τα συναισθήματά μας, τις ανθρώπινες σχέσεις, την ίδια τη ζωή. Η «ζάχαρη με το ψωμί» που μετατρέπεται από σύμβολο παιδικής ανεμελιάς και αθωότητας σε μέσο επιβίωσης μας προσγειώνει απότομα στη σημερινή πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να σκεφτούμε σοβαρά για το αύριο.

cd_siokorelis_2014

Συμμετέχουν αξιόλογοι μουσικοί και τραγουδιστές, όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Γιώργος Αετόπουλος, ο Άκης Μουχλιανίτης κλπ. Κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα δισκοπωλεία της Αθήνας και της επαρχίας, αλλά και στα διαδικτυακά δισκοπωλεία (itunes, amazon, spotifyκλπ).

Βιογραφικά Στοιχεία: Ο Βασίλης Σιοκορέλης γεννήθηκε το 1980 στα Λαγκάδια Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολείται με τη μουσική και τη στιχουργική από τα παιδικά του χρόνια. Το μουσικό έργο «Ζάχαρη με Ψωμί» (2014) είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here