9/7/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Απόστολος Ρίζος”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Γη / φωτιά / θάλασσα / γέννηση και αθανασία / δύναμη και αδυναμία / αγάπη και ελευθερία / ειρήνη/ εξουσία / επανάσταση / ζωή / απουσία.
Όλα γένους θηλυκού. Όλα στο πρόσωπο εκείνης. Της μίας, με τα χίλια πρόσωπα, που την είπανε / Γυναίκα /.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής  Απόστολος Ρίζος, παρουσιάζει το επιτυχημένο και πολυσυζητημένο μουσικό του αφιέρωμα με τίτλο “Η Γυναίκα στον πυρήνα” στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Στη σκιά των Βράχων ” στις 17 Ιουλίου.

Η παράσταση που κέρδισε το κοινό μετά από τις χειμερινές εμφανίσεις του Απόστολου Ρίζου και της μπάντας του στη Μουσική Σκηνή ‘Πυρήνας’, στο ‘Σταυρό του Νότου Club’ και σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, ανεβαίνει με ανανεωμένη διάθεση στο Θέατρο Βράχων – Άννα Συνοδινού, για μία και μοναδική συναυλία.

Η ανεξάντλητη σε μεταμορφώσεις γυναικεία μορφή, μέσα από τις πληθωρικές της αντανακλάσεις στο ελληνικό – και όχι μόνο – τραγούδι. Η Γυναίκα με τους παράλληλους ρόλους, μέσα από τους ξεχωριστούς ερμηνευτικούς τρόπους του Απόστολου Ρίζου, με μια μπάντα που δημιουργεί κάθε φορά ιδιαίτερη αίσθηση!

Τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα, τραγούδια γραμμένα από γυναίκες, αλλά και τραγούδια που έχουν χαρακτηριστεί από κορυφαίες ερμηνεύτριες, σε μια μουσική παράσταση με πάθος, όπου τα δύο φύλα συναντιούνται  χωρίς προκαταλήψεις!

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρεςΑπόστολος Καλτσάς: μπάσο
Βαγγέλης Παρασκευαΐδης: βιμπράφωνο, drums
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες, φυσαρμόνικα

Θέατρο Βράχων “Άννα Συνοδινού”
Γενική τιμή εισιτηρίου:10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here