16/9/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά από τη πολύ μεγάλη και επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία  σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο που τη παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου, κλείνει αυτό το ταξίδι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 20 και τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου (λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, θα γίνει και δεύτερη συναυλία τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου!).

ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξίδεψε το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι όπως μοναδικά εκείνη ξέρει.

eleonora_zouganeli_live_2013_12_010

Με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει  ακομπλεξάριστα  και  με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της,  τη δυναμική της σκηνική παρουσία,  καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν!  Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις  της φωνής και των τραγουδιών της.

zouganeli_afisa_2014_09_01

Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου. Πλαισιώνεται επίσης από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα,  Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,   Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν και Δημήτρης Γασιάς: βιολί.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης
Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

ΚΗΠΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 7282333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Προπώληση εισιτηρίων: €10,00
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €12,00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here