30/10/2013
www.musiccorner.gr

Με τα ωραιότερα τραγούδια τους θα μας ταξιδέψουν, η μαγευτική φωνή της Καλλιόπης Βέττα και το πιάνο του γνωστού συνθέτη και παραγωγού Γιάννη K. Ιωάννου, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Θέατρο – Πολυχώρος ΠαSάγιο 8, για το κλείσιμο του θεατρικού και μουσικού φεστιβάλ “START Festival”.

Τραγούδια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο «Ξαφνική βροχή», αγαπημένα τραγούδια από παλαιότερους δίσκους τους, αλλά και με μια ανθολογία τραγουδιών από συνθέτες και τραγουδοποιούς παλαιότερους και νεότερους, θα μας συντροφέψουν για μια παράσταση, γεμάτη αρώματα και αναμνήσεις…

vetta_afissa_2013_10

Η φωνή της Καλλιόπης έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ωραιότερες και πιο μελωδικές ανάμεσα στους τραγουδιστές της γενιάς της. Με διακρίσεις και συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι της, η Καλλιόπη κρατάει την έντεχνη μουσική ψηλά και μας δείχνει νέους μουσικούς δρόμους.

Η Καλλιόπη Βέττα είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό από τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της στο «Κονσέρτο για μια Φωνή», «Νυχτερινό Παζάρι στο Μαρακές», στο «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», στα τραγούδια των προσωπικών της δίσκων: «Στη χώρα των Ασμάτων», «Στο Φως», «Καλειδοσκόπιο», «Horizon», «Best of Kalliopi Vetta» καθώς επίσης και από τις πολλές προσωπικές της συναυλίες, αλλά και τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μάριο Φραγκούλη, την Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και πολλούς άλλους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

H καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Γιάννη Κ. Ιωάννου, έναν αγαπημένο συνθέτη και μουσικό, που έχει γράψει και ενορχηστρώσει κορυφαία τραγούδια πολλών ερμηνευτών και έχει συμπράξει με μεγάλες ορχήστρες και ερμηνευτές.

ΠαSάγιο 8
Θεραπειών 8, Κολωνός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here