9/9/2014
www.musiccorner.gr

Προσοχή! Η συναυλία αναβλήθηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου, λόγω άστατων καιρικών συνθηκών.
Όσοι είχαν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά για την συναυλία στις 16 του μήνα

Με τις αποσκευές της γεμάτες με τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο το όνομά της που κυκλοφορεί από τη Heaven, η Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Μαζί της επί σκηνής μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών. Έγχορδα, κρουστά και πνευστά χορεύουν με τα τραγούδια, απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική, συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο μοναδικό τρόπο.

melinaaslanidou_afisa_dt_2014_7

Τραγούδια της νέας της δουλειάς, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της Μελίνας, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.

Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!

Η συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ!

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3453548

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 € & ταμείο 12 €

Σημεία προπώλησης:
Viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload Stores

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here