27/3/2014
www.musiccorner.gr

Μετά από μια πολύ πετυχημένη σεζόν η Μελίνα Ασλανίδου  συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι για τρεις τελευταίες μουσικές παραστάσεις οι οποίες θα ξεκινάνε στις 24:30. κάθε Παρασκευή στο Tas Stage.

melina_aslanidou_tas_stage_2014_03_001

Με την μοναδική φωνή της και τα υπέροχα τραγούδια της, με δυνατές ερμηνείες, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, γνωστά λαϊκά και ρεμπέτικα, σύγχρονα αγαπημένα, πειραγμένα δημοτικά, δυνατά βαλκανικά, διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει μαγεύει το κοινό… Με μια κεφάτη παρέα μουσικών ξετυλίγει μουσικές ιστορίες έρωτα, πάθους και κεφιού, με ήχους λαϊκούς και βαλκανικούς. Πνευστά, έγχορδα, κρουστά και αγαπημένες, χαρούμενες φωνές γεμίζουν κάθε Παρασκευή τη σκηνή του TAS Stage και δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα, γεμάτη ήχους, μουσικές, στίχους και αισθήσεις που συγκινούν και ξεσηκώνουν το κοινό.

Ένα μεγάλο ταξίδι στα πολλά χρώματα της μουσικής και το πιο αισιόδοξο μήνυμα είναι εδώ: πάμε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να χαρούμε!!! “Άιντε ρε παιδιά!!!”

Παρασκευές  28/3,   4 /4,   11/4
Ώρα έναρξης : 24:30

TAS Stage
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ.: 2103411306

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here