Γράφει η Γεωργία Τσάκωνα
Φωτογράφηση: Γρηγόρης Θανόπουλος
26/11/2010
www.musiccorner.gr

«Η Ζωή μου Έρωτας»… δηλώνει η Νατάσα Θεοδωρίδου και τιτλοφορεί  έτσι το νέο της album! Μια σειρά ολοκαίνουργια τραγούδια, δημιουργίες του Γιώργου Μουκίδη, ο οποίος εκτός από δημιουργός εμφανίζεται και σε ρόλο έκπληξη, αυτόν του τραγουδιστή σε ντουέτο με τη Νατάσα! Το CD ουσιατικά θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου μέσω της εφημερίδας «το πρώτο θέμα». Ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει και ξεχωρίζουν κομμάτια («Τώρα θα πονάς», «Ένα φίλο μου καλό θα βρω» – ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη) καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις τόσο στα ραδιοφωνικά charts όσο και στις καρδιές του κόσμου.

 Την Πέμπτη 25 Νοέμβρη η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Sony Music οργάνωσαν ένα «ζεστό» event για την παρουσίαση του νέου album της Νατάσας, στο νυχτερινό κέντρο Anodos στο οποίο και εμφανίζεται αυτή την σεζόν. Φίλοι, γνωστοί και πολλά μέσα ενημέρωσης – ανάμεσά τους φυσικά και το MusicCorner.gr – ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το παρόν στην συνέντευξη τύπου. Η εκδήλωσε ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν στο πάνελ ανέβηκαν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μουκίδης, ο Βαγγέλης Περρής, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Δημήτρης Γιαρμενίτης και ο Νίκος Δουλάμης. Πρώτος πήρε τον λόγο ο επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος της Sony Music, Δημήτρης Γιαρμενίτης, λέγοντας ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ο 14ος προσωπικός δίσκος της Νατάσας είναι μεγάλη επιτυχία και δείχνει ότι η ίδια αντέχει στον χρόνο χάρη στη γνήσια λαϊκή φωνή της.

Παίρνοντας τον λόγο η τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι χαρούμενη για δύο κυρίως λόγους, ο πρώτος επειδή το album αυτό ήταν αποτέλεσμα πολύ κόπου και μέσα από μια υπέροχη συνεργασία με τους φίλους της και συνοδοιπόρους Γιώργο Μουκίδη και Νίκο Δουλάμη, και ο δεύτερος επειδή η ίδια ζήτησε να διατεθεί η δουλειά της μέσω του «Πρώτου Θέματος» γιατί ήθελε να φτάσει σε όλους τους ανθρώπους και να πωλείται σε τιμή που θα είναι προσιτή για όλους. Προς τιμήν της υπογράμμισε ότι αυτές είναι οι τιμές που πρέπει να δίνονται τα cd, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να τα αποκτήσουν καθώς τα παλαιότερα χρόνια οι τιμές πώλησης τους ήταν πολύ ακριβές και δεν θα ‘πρεπε. Τέλος υπογράμμισε ότι είναι τιμή της να συνδέεται το όνομα και η δουλειά της με αυτή την εφημερίδα και ότι ήταν η ίδια που ζήτησε να διανεμειθεί μέσω του συγκεκριμένου εντύπου.

Ο Θέμος Αναστασιάδης με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, αστειεύτηκε με την  τραγουδίστρια, ενώ δήλωσε ότι η πρώτη του σκέψη όταν  προτάθηκε η συνεργασία της εφημερίδας με την Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν: «Δόξα τω Θεω, που διάλεξε τη δική μας και όχι κάποιον άλλο»! Συνέχισε λέγοντας ότι το κοινό ζητά το καλό προϊόν με προσιτό και αξιοπρεπές τρόπο, χωρίς προχειρότητες και αυτό είναι που συμβαίνει με τη συνεργασία αυτή.

Ο Βαγγέλης Περρής θυμήθηκε τα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας πριν ακόμα κάνει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Η Νατάσα φανερά συγκινημένη δάκρυσε, αφού όπως είπε μετά η ίδια πάντα θυμάται τα πρώτα της βήματα σαν πολύ όμορφες στιγμές γιατί ήταν η περίοδος που καταλάβαινε ότι τα όνειρα της θα γίνουν σιγά-σιγά πραγματικότητα… Ο Περρής έπλεξε το εγκώμιο της καλλιτέχνιδας τονίζοντας τόσο την αδιαμφισβήτητα υπέροχη φωνή της, όσο και τον υπέροχο χαρακτήρα της σε συνδυασμό με τα πραγματικά της συναισθήματα, στοιχεία τα οποία την έχουν φτάσει σήμερα στην επιτυχία που γνωρίζει και την αγάπη που δέχεται. Αναπόλησε επίσης την πρώτη φορά που την κάλεσε σε εκπομπή (της Ρούλας Κορομηλά όπως τόνισε αργότερα και η ίδια, εκφράζοντας της και ένα μεγάλο ευχαριστώ) όπου οι καρδιές όλων όσων βρίσκονταν εκεί γέμισαν από την φωνή της και την παρουσία της.

Το Cd κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα ώστε να μπορεί να φτάσει σε όλους… σε χωριά, σε βουνά, σε νησιά…  αλλά θα βρίσκεται και στα δισκοπωλεία σε ειδική έκδοση και ειδική τιμή!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη παρουσίαση

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. natassa 8eodwridou 4ever exw akousi ola ta trgoudia tis kai tin 8aumazw para polu 8a h8ela para polu an gunotan na tin eulepa apo konta sinexise etsi natassaki eisai teleia ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here