12/2/2014
www.musiccorner.gr

Πριν από λίγο διάστημα κυκλοφόρησε το νέο CD της Ραλλίας Χρηστίδου με τίτλο «Με όπλο την αγάπη».

Η Ραλλία με τους συνεργάτες της βρέθηκαν στο στούντιο, όπου ετοίμασε ένα βίντεο για να πάρετε και εσείς μία μικρή γεύση.

Περιέχει αποσπάσματα από πέντε τραγούδια, τα«Tengo Soledad», «Άσπρο γιασεμί», «Το παλιό μου εγώ», «Πόση αλήθεια αντέχεις», «Δικιά σου», αλλά και δηλώσεις του Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική σε τρία τραγούδια και έχει επιμεληθεί την παραγωγή του άλμπουμ και της Ρίτας Αντωνοπούλου που μοιράζεται με τη Ραλλία το τραγούδι «Το παλιό μου εγώ». Και οι δύο μιλούν για τη συνεργασία τους μαζί της και για το πόσο πολύ εκτιμούν την ίδια και τη δουλειά της.

Η Ραλλία δηλώνει ενθουσιασμένη που συναντά μουσικά τον Γιάννη Κότσιρα και πάλι μετά από 10 χρόνια.

Ο Γιάννης Κότσιρας μας λέει πως είναι ένας δίσκος «πιο Ραλλία», αφού έχει και δικά της τραγούδια και πως είναι μία τραγουδίστρια που μπορεί να ερμηνεύσει όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου εξομολογείται πως της άρεσε πολύ η ιδέα να μοιραστεί ένα τραγούδι με τη Ραλλία, γιατί την εκτιμάει πολύ ως τραγουδίστρια.

meoplotinagapixrist

Ο δίσκος «Με όπλο την αγάπη» περιέχει 13 τραγούδια. Η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τη μουσική σε επτά τραγούδια και σε δύο έχει συμβάλει και στιχουργικά. Στο άλμπουμ αυτό συμμετέχουν επίσης οι δημιουργοί Στάθης Δρογώσης, Γιώργος Καραδήμος, Σταύρος Σταύρου, Ανδρέας Λάμπρου, Κωνσταντής Χανιώτης, Διονύσης Κωτσάκης.

Το “Tengo Soledad” είναι ένα ισπανικό ποίημα που μελοποιήθηκε από την ίδια σε ένα υπέροχο tango που ακούγεται ισπανικά και ελληνικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here