28/11/2013
www.musiccorner.gr

Η ολοκαίνουργια ΒΕΝΤΕΤΑ καλοσωρίζει τη Σοφία Βόσσου σ’ ένα πρόγραμμα όλο αυτοσχεδιασμούς και απρόβλεπτες ερμηνείες.

Με το ανατρεπτικό της χιούμορ, το κέφι της, την ευρηματικότητα της και, φυσικά, τη μαγική της  φωνή, η Σοφία «σερφάρει» σε όλα τα είδη της μουσικής με μαεστρία: από τις ποπ και ροκ επιτυχίες ως το το γνήσιο λαϊκό ρεπερτόριο. Από την «Χαμένη Ισσοροπία», με την οποία κέρδισε την πρώτη θέση στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1984 και το all time classic «Φιλαράκι» ως τα αγαπημένα κομμάτια δημιουργών με τους οποίους έχει συνεργαστεί: Μάνος Λοΐζος, Δήμος Μούτσης, Νότης Μαυρουδής, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Μάριος Τόκας, Θανάσης Πολυκανδριώτης κ.α.. Καθώς και πολλές ακόμα θρυλικές λαϊκές επιτυχίες.

vossou_2013_11

Ένα πρόγραμμα που διασχίζει όλες τις εποχές κι όλες τις τάσεις του ελληνικου τραγουδιού, με τον μοναδικό τρόπο της Σοφίας, η οποία ξέρει να γεφυρώνει τα αγεφύρωτα.

Νύχτες με Σοφία. Για να ξαναθυμήσουμε πως είναι ωραίο πράγμα να γινόμαστε όλοι μια παρέα, να δίνουμε παραγγελιές και να τραγουδάμε ως… το ξημέρωμα. Η Σοφία φημίζεται, εκτός των άλλων, και για τις αντοχές της.

Από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:00 η Σοφία Βόσσου ανοίγει τη δική της ΒΕΝΤΕΤΑ (Εθνικής Αμύνης 3, τηλ. 2310234973)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here